- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
برخی از شرکتهای بزرگ تولیدکننده بستنی در کشورمان، در ترکیبات ساخت بستنی از "اسیدهای چرب وارداتی" استفاده میکنند؛ این چربیها اگر منشأ گیاهی داشته باشد بر روی محصول کلمه "پلنت" درج میشود و اگر عنوانی درج نشود میتواند به معنای منشأ "خوکی" باشد!
"بستنی" نوعی دسر منجمد و مزهدار است که باید شامل حداقل 10 درصد چربی شیر باشد و مقدار این چربی میتواند از 10 تا 16 درصد تغییر یابد که معمولاً بستنیها، حاوی 14 درصد چربی شیر هستند.
همچنین بستنی میتواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرینکننده و طعمدهنده تهیه میشود.
بر اساس اطلاعات به دست آمده از برخی از شرکتهای بزرگ تولیدکننده بستنی در کشورمان، این شرکتها در ترکیبات ساخت بستنی از "اسیدهای چرب...
"بستنی" نوعی دسر منجمد و مزهدار است که باید شامل حداقل 10 درصد چربی شیر باشد و مقدار این چربی میتواند از 10 تا 16 درصد تغییر یابد که معمولاً بستنیها، حاوی 14 درصد چربی شیر هستند.
همچنین بستنی میتواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرینکننده و طعمدهنده تهیه میشود.
بر اساس اطلاعات به دست آمده از برخی از شرکتهای بزرگ تولیدکننده بستنی در کشورمان، این شرکتها در ترکیبات ساخت بستنی از "اسیدهای چرب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.