- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
دریافت مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب ترانس که عمدهترین آنها روغن نباتی هیدروژنه، غذاهای فرآوری شده، کیکها، کلوچهها و ... است، باعث افزایش در غلظت کلسترول بد «LDL» و کاهش کلسترول خوب «HDL» میشود.
مواد لبنی چرب و گوشت پرچربی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع موجب افزایش کلسترول خون و بروز بیماریهای قلبی_عروقی میشوند که باید مصرف این دست مواد محدود شود.
سایر روغنهای گیاهی مانند روغن زیتون، کلزا، سبوس برنج، آفتابگردان، لوبیای سویا و... میتواند جایگزین روغنهای هیدروژنه شود تا کلسترول بد خون کاهش یابد.
دقت در نوع غذای مصرفی شامل کاهش مصرف زرده تخممرغ به سه تا چهار عدد در هفته و عدم مصرف امعا و احشا دامی مانند دل، جگر و قلوه که حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، موثر خواهد بود.
بنابر...
مواد لبنی چرب و گوشت پرچربی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع موجب افزایش کلسترول خون و بروز بیماریهای قلبی_عروقی میشوند که باید مصرف این دست مواد محدود شود.
سایر روغنهای گیاهی مانند روغن زیتون، کلزا، سبوس برنج، آفتابگردان، لوبیای سویا و... میتواند جایگزین روغنهای هیدروژنه شود تا کلسترول بد خون کاهش یابد.
دقت در نوع غذای مصرفی شامل کاهش مصرف زرده تخممرغ به سه تا چهار عدد در هفته و عدم مصرف امعا و احشا دامی مانند دل، جگر و قلوه که حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، موثر خواهد بود.
بنابر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.