- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
تمام محصولات کاکائو در جهان مقبولیت زیادی به دست آورده اند. در میان این محصولات، شکلات سرشار از فلاوانول است. ماده ای که در انگور، سیب، تمشک، حبوبات، چای سبز و ... نیز وجود دارد.
غلظت نسبی فلاوانول در شکلات تیره بالاتر است به همین دلیل حدس زده می شود که شکلات تیره برای بهبود سلامت قلب و عروق بسیار مفید باشد.
فشار خون پایین: مصرف کاکائو و شکلات تیره منجر به افزایش اکسید نیتریک می شود. اکسید نیتریک یک ماده شیمیایی است که به طور طبیعی در بدن ما وجود دارد و بر روی گیرنده های کوچک در رگ های خونی تاثیر گذاشته و باعث اتساع عروق می شود. این فرایند کاهش فشار خون را به همراه دارد. فشار خون بالا در عوض با بسیاری از بیماری های قلبی از جمله نارسایی قلبی،...
غلظت نسبی فلاوانول در شکلات تیره بالاتر است به همین دلیل حدس زده می شود که شکلات تیره برای بهبود سلامت قلب و عروق بسیار مفید باشد.
فشار خون پایین: مصرف کاکائو و شکلات تیره منجر به افزایش اکسید نیتریک می شود. اکسید نیتریک یک ماده شیمیایی است که به طور طبیعی در بدن ما وجود دارد و بر روی گیرنده های کوچک در رگ های خونی تاثیر گذاشته و باعث اتساع عروق می شود. این فرایند کاهش فشار خون را به همراه دارد. فشار خون بالا در عوض با بسیاری از بیماری های قلبی از جمله نارسایی قلبی،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.