- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
سویق عدس یا همان آرد حبوبات انواع مختلفی دارد از سَویق جو گرفته تا گندم و سنجد که هر کدام برای خود خواص خودشان را دارد.سَویق به آن در فارسی قدیم، «پِست» گفته میشد. امروزه به آن «قاووت» یا «پوره» میگویند. گفتنی است که لغت نامه دهخدا لفظ «قاووت» را ترکی میداند که غالبا به معنای آرد حبوبات بریان شده است.
سویق عدس
قبل از هر چیز باید از خواص عدس بدانیم. در بعضی شهرهای کشورمان در گویش های مختلف به عدس مرجو و یا مرجومک نیز گفته می شود.
این گیاه در خاک هایی که قبلاً کشت صورت گرفته و دیگر قوت خود را از دست داده است، کشت می شود. عدس به طور معمول برای پخت...
سویق عدس
قبل از هر چیز باید از خواص عدس بدانیم. در بعضی شهرهای کشورمان در گویش های مختلف به عدس مرجو و یا مرجومک نیز گفته می شود.
این گیاه در خاک هایی که قبلاً کشت صورت گرفته و دیگر قوت خود را از دست داده است، کشت می شود. عدس به طور معمول برای پخت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر