- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
در 30 - 20 سال پیش مرغهای صنعتی طی 80 - 75 روز رشد میکردند تا به وزن دلخواه برسند. مرغ بومی حتی بعد از 40 روز در خانه هم به وزن بالاتر نمی رسید، اما به دلیل ضریب تبدیل بیشتر و دوره پرورش بیشتر راندمان بالاتر شده و در حال حاضر طی شش دوره میتوانیم پرورش مرغ داشته باشیم؛ یعنی زمان را کوتاه کردند و علتش به مسائل ژنتیکی و تغذیهای برمیگردد.
چرا مرغ بومی از صنعتی لذیذتر است؟
هر چه مرغ در سن پایینتر کشتار شود، لذیذتر است.مرغ بومی را ممکن است در سن پایینتر ذبح کرده باشند.
غذای مرغ شامل چه موادی است؟
در کشور ما غذای اصلی مرغ، ذرت و گندم است؛ البته گندم غذای مردم ماست، بنابراین غذای مرغ ذرت و سویاست؛ البته تغذیه اصلی ذرت است.
چرا رنگ برخی زرده تخممرغها زرد و برخی زردهها...
چرا مرغ بومی از صنعتی لذیذتر است؟
هر چه مرغ در سن پایینتر کشتار شود، لذیذتر است.مرغ بومی را ممکن است در سن پایینتر ذبح کرده باشند.
غذای مرغ شامل چه موادی است؟
در کشور ما غذای اصلی مرغ، ذرت و گندم است؛ البته گندم غذای مردم ماست، بنابراین غذای مرغ ذرت و سویاست؛ البته تغذیه اصلی ذرت است.
چرا رنگ برخی زرده تخممرغها زرد و برخی زردهها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.