متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طب سنتی سیب زمینی را چطور بپزیم که ویتامینش از بین نرود

  • نویسنده موضوع فاطم
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 219
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطم

مدیر بازنشسته
سطح
39
 
ارسالی‌ها
6,888
پسندها
45,857
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #1
اگر هنگام درست کردن سیب‌زمینی آب‌پز، ابتدا اجازه دهید آب جوش بیاید، سپس سیب‌زمینی ها را به آن اضافه کنید ؛ ویتامین‌های سیب زمینی حفظ خواهند شد و از بین نمی روند. مصرف سیب زمینی به اندازه مناسب می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد. مصرف سیب زمینی در قالب یک رژیم غذایی متعادل می تواند به ایجاد حس سیری کمک کند.
برای افرادی که همواره اشتها دارند، سیب زمینی می تواند منبع خوب غذایی برای کمک به کاهش اشتها در آنها باشد. البته به خاطر میزان فیبر بالا ، به بدن در هضم غذا هم کمک خواهد کرد. بخصوص در مورد سیب زمینی شیرین، فیبر محلول در آن می تواند روند هضم را کم کند و به کاهش وزن کمک خواهد کرد.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا