- ارسالیها
- 1,017
- پسندها
- 7,960
- امتیازها
- 27,673
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
پنجمین و آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات شبنم نعمتزاده دختر وزیر سابق صنعت معدن و تجارت، احمدرضا لشگریپور و شرکت توسعه دارویی رسا صبح امروز (چهارشنبه) اول آبان ماه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودیمقام در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در ابتدای این جلسه شبنم نعمت زاده با حضور در جایگاه در ادامه دفاعیاتش گفت: من هیچ گونه سوء نیتی نداشتم، انشاءالله سعی میکنم که بتوانم جبران کنم. شرکت بدهکار است و مدیریت در دست من نبوده و به کارم وارد نبودم.
قاضی مسعودی مقام خطاب به شبنم نعمت زاده متهم ردیف اول گفت: به گونهای حجاب خود را رعایت کنید هم شما بتوانید صحبت کنید و هم ما بتوانیم صدای شما را بشنویم و متوجه صحبتهایتان شویم.
متهم...
در ابتدای این جلسه شبنم نعمت زاده با حضور در جایگاه در ادامه دفاعیاتش گفت: من هیچ گونه سوء نیتی نداشتم، انشاءالله سعی میکنم که بتوانم جبران کنم. شرکت بدهکار است و مدیریت در دست من نبوده و به کارم وارد نبودم.
قاضی مسعودی مقام خطاب به شبنم نعمت زاده متهم ردیف اول گفت: به گونهای حجاب خود را رعایت کنید هم شما بتوانید صحبت کنید و هم ما بتوانیم صدای شما را بشنویم و متوجه صحبتهایتان شویم.
متهم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.