نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

زندگینامه علی فروتن | مجری/بازیگر

• نویسنده موضوع Unidentified
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 226
  • کاربران تگ شده هیچ

Unidentified

کاربر فعال
سطح
6

ارسالی‌ها
984
پسندها
16,701
امتیازها
43,073
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
  • محروم
biography-ali-humble.jpg

آشنایی بیشتر با هنرمند و بازیگر برنامه کودک در عمو فیتیله ای ها

علی فروتن، اصالتاً” بروجردی و متولد سال ۳ بهمن ۱۳۴۶ می‌باشد. فروتن عمده توان بازیگری خود را در گروه سنی کودک و نوجوان به خدمت گرفته و همچون بازیگری در برنامه فیتیله ۲ موفق نیز بوده است.

علی فروتن در مجتمع آموزشی سینما در رشته کارگردانی و بازیگری فارغ التحصیل شد و نیز در دوره‌های آموزشی استاد حمید سمندریان آموزش یافت و از سال ۱۳۷۳ به صورت حرفه‌ای در صحنه به خدمت پرداخت. او متاهل و دارای دو فرزند به نامهای فوژان (متولد ۱۳۷۷) و آرتین (متولد ۱۳۸۶) می باشد .

خلاصه سوابق بازیگری:
فیتیله جمعه تعطیله، شبکه دو.
کارگاه خصوصی من (شبکه دو)...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Unidentified

Unidentified

کاربر فعال
سطح
6

ارسالی‌ها
984
پسندها
16,701
امتیازها
43,073
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
  • محروم
در زیر قسمتی از مصاحبه با علی فروتن را میخوانید

علی فروتن هستم متولد سال 1346 در شهرستان بروجرد. ولی فقط یکسال آنجا بودم، آن هم فقط در مقطع چهارم تا پنجم ابتدایی و الباقی را در تهران زندگی کردم. ولی همه جا اعلام کردم که من اصالتا بروجردی هستم. فارغ التحصیل رشته بازیگری و کارگردانی هستم از مجتمع آموزشی سینما که یک مجتمع بود زیر نظر وزارت ارشاد. از سال 1369 حرفه ای کار تئاتر انجام دادم و از سال 73 و 74 هم وارد عرصه تلویزیون شدم. دو فرزند دارم. یک دختر به نام فوژان و یک پسر به نام آرتین.

• جایگزین رامبد جوان
تحصیلات من در زمینه تئاتر و زمینه کاری ام هم بازیگری و کارگردانی سینما بود. در تئاتر که با هرمز هدایت کار کردیم من دستیار گریم بودم. آقایان گلی و مسلمی در تالار هنر...

امضا : Unidentified

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40

ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,837
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
بیوگرافی علی فروتن بازیگر فیتیله و همسرش

علی فروتن متولد 3 بهمن 1346 در اهواز، بازیگر است

فارغ التحصیل رشته کارگردانی و بازیگری از مجتمع آموزشی سینما زیر نظر وزارت ارشاد می باشد دو فرزند دارد و به عمو فیتیله ای معروف است

عکس های علی فروتن بازیگر فیتیله

بیوگرافی علی فروتن بازیگر فیتیله + عکس های خانواده

بروجرد و کلاس بازیگری

سال چهارم و پنجم مدرسه یکسال بخاطر شغل پدرش در بروجرد زندکی گردند و بعد از آن الباقی در تهران بودند، بعد از تحصیلات دوره های بازیگری حمیدر سمندریان را گذرانده است

شروع فعالیت

بصورت...

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا