برای تهیه کرم نسکافه در ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار آب کتری بن ماری نمایید.
شیر را روی حرارت گذاشته ، شکر را اضافه کنید و اجازه دهید شکر حل شود.
خامه را با همزن زده تا صاف شود و به شیر بیفزایید.
نسکافه را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. شیر نباید بجوشد.
ژله بن ماری را هم اضافه کرده و حرارت زیرش را خاموش کنید.
خوب مخلوط کنید، اگر ناخالصی داشت از صافی رد کنید تا یکدست شود.
قالب دلخواه را چرب کنید.
برای مرکز قالب (رنگ تیره روی کرم) به چند قاشق از مواد، کاکائو اضافه کرده و در مرکز قالب بریزید.
قالب را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
نصف از مواد کرم را داخل قالب ریخته و بعد بسته شدن، ژله پرتقال آماده شده را میان کرم قرار دهید.
بقیه کرم را رویش بریزید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.