متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه بستنی هلو خانگی دسر تابستانی و مجلسی

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 228
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
توی این روزهای گرم چیزی که بیش از همه می چسبه یکبستنی خونگی خوشمزس. در ادامه روش تهیه بستنی هلو را خواهید دید. امیدوارم این بستنی خوش عطر را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. می تونید هر میوه دلخواهی را جایگزین هلو کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم برای تهیه بستنی هلو
هلو یک کیلو

پودر شکر۲۵۰ گرم

خامه یک بسته

آبلیمو تازه دو قاشق سوپخوری




بستنی هلو
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #3
طرز تهیه
هلو را با پوست خرد کرده در فریزر بگذارید تا یخی شود.

خامه را با نیمی از پودر شکر مخلوط کرده و در فریز بگذارید تا اندکی یخی شود.

زمانی که دور تا دور خامه یخی شد، از فریزر خارج کرده و با همزن حدود 7 تا 8 دقیقه می زنیم تا دو برابر شود.

سپس خامه را در یخچال گذاشته و هلو را از فریزر خارج می کنیم.

باقیمانده پودر شکر را روی هلو ریخته و با میکسر (استیک کوپ) میکس می کنیم.

نکته : اگر میکسر به سختی می چرخید می توانید کمی آب یخ به هلو اضافه کنید تا میکسر آسان بچرخد و هلوها را پوره کند.

سپس پوره هلو را کم کم به خامه افزوده و فولد می کنیم.

آب لیمو را هم اضافه کرده و هم می زنیم. زمانی که خامه و پوره هلو یکدست شد، در دیگ لعابی ریخته و با درب بسته در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #4
روش های سرو بستنی هلو
به هر روشی بخواهید میتوانید بستنی را سرو کرده و نوش جان کنید.

من به دو روش بستنی را در نان میکادو گذاشتم :

زمانی که بستنی هنوز کمی شل هست روی برگه ی نان میکادو پخش کردم و روی آن یک برگ میکادو گذاشتم.

با دست به آرامی رو نان فشار دادم تا بستنی درست پخش شده و به نان بستنی چسبیده و ناهمواری نداشته باشد
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #5
پس از اینکه بستنی بسته شد، آن را برش زده یا اصطلاحا اسلایس می کنیم.

روی نان میکادو گذاشته و برگه دیگری روی آن میگذاریم. این مقدار بستنی برای پوشش دو برگه میکادو کافی است.

بسته های بستنی را درون کیسه فریزر و داخل سینی قرار داده و در فریزر میگذاریم تا بسته بشه.

باید روی هر ردیف بستنی کیسه فریزر بگذارید تا وقتی سفت شدن به هم نچسبد.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا