دسر تاتلی نارنگی با لیدی فینگر دسر ترکیه ای خوشمزه و مجلسی

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 369
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر برتر
کاربر برتر
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,470
پسندها
40,860
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
25
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
تاتلی نارنگی یکی از انواع دسر خوشمزه ترکیه ای است که می توانید در مهمانی های شب یلدا سرو کنید. در صورتی که لیدی فینگر در دسترس ندارید می توانید لایه زیرین را بیسکویت پتی بور بگذارید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر برتر
کاربر برتر
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,470
پسندها
40,860
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
25
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم برای تهیه تاتلی نارنگی
برای محلبی

شیر 1 لیتر

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری


آرد 2 قاشق غذاخوری

شکر 1 لیوان

وانیل شکری 1 پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

آب نارنگی 1 لیوان برای خیس کردن بیسکوییت لیدی فینگر

برای روی تاتلی

آب نارنگی تازه 3 لیوان

شکر 1 لیوان

نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

برای لایه زیرین

بیسکویت لیدی فینگر 1 پاکت
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر برتر
کاربر برتر
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,470
پسندها
40,860
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
25
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
طرز تهیه تاتلی نارنگی
ابتدا بیسکوییت های لیدی فینگر را دانه دانه داخل آب نارنگی بزنید.

سپس داخل ظرف پیرکس سایز متوسط یا هر قالب دیگری بچینید.

شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

روی اجاق با شعله ملایم، در حالی که دایم هم می زنید تا وقتی که غلیظ شود بپزید.


سپس اجاق را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

محلبی پخته شده را روی بیسکوییت ها بریزید و کنار بذارید تا سرد شود.

آب نارنگی، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

روی اجاق با حرارت کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتیکه غلیظ شود بپزید و به صورت گرم روی محلبی بریزید و صاف کنید.

بعد از اینکه ولرم شد داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.

بعد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا