متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر محلبی کاکائویی با سس پرتقالی دسر مجلسی و ترکیه ای

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 352
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
محلبی یا پودینگ شیر، یکی از دسر های محبوب ترکیه ای است که در کشورهای مختلف طبخ می شود. اگر دنبال دسری جدید با طعمی متفاوت هستید، محلبی کاکائویی با سس پرتقالی را امتحان کنید



محلبی کاکائویی با سس پرتقالی
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم برای تهیه محلبی کاکائویی
1 لیتر شیر

2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت


2 قاشق غذاخوری آرد

1 پاکت پودر کاکائو (25 گرم)

1 قاشق غذاخوری کره (‌15 گرم)



مواد لازم برای تهیه سس پرتقالی
3 لیوان آب پرتقال

1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)

3 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت (قاشق خیلی پر نباشد)

1 قاشق مرباخوری کره (5 گرم)
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #3
طرز تهیه محلبی کاکائویی با سس پرتقالی
برای تهیه محلبی، مواد خشک (نشاسته ذرت، آرد و پودر کاکائو) را در قابلمه ای بریزید.

شیر را افزوده و با همزن دستی بزنید تا یک دست و صاف شود.

قابلمه را روی حرارت گذاشته و دائم هم بزنید. وقتی شروع به حباب زدن کرد و قوام آمد، از روی حرارت بردارید.

کره را اضافه کرده و هم بزنید تا کره آب شده و به خورد مواد برود.


محلبی را داخل ظرف سرو بریزید.

برای تهیه سس پرتقالی، آب پرتقال تازه را داخل قابلمه بریزید.

نشاسته و شکر را افزوده و در حالی که مدام هم می زنید روی حرارت بگذارید تا قوام بگیرد.

سپس از روی اجاق برداشته و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.

سس پرتقالی را روی محلبی بریزید.



نکات

در صورت تمایل داخل محلبی به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #4
آب پرتقال تازه را اگر بعد از آبگیری بلافاصله مصرف نکنید و بزارید بمونه به طور طبیعی تلخ میشه.

خیلی ها برای درست کردن سس های پرتقالی یا از آب میوه های آماده استفاده می‌کنند یا درصد خیلی کم آب پرتقال به همراه آب و اسانس پرتغال.

همیشه موقع درست کردن سس پرتقال و یا شربت پرتقال اول همه مواد را آماده کنید بعد در آخرین لحظه آب پرتقال بگیرید که بلافاصله مصرف شود.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا