مواد لازم
تخم شربتی به میزان دلخواه
شیر نارگیل کمی
عسل به میزان دلخواه
آناناس به میزان دلخواه
توت فرنگی به میزان دلخواه
گردو برای تزیین
طرز تهیه پودینگ تخم شربتی
این دسر خوشمزه از سه لایه تشکیل شده.
لایه اول
تخم شربتی را از شب قبل شسته و با کمی شیر نارگیل مخلوط می کنیم. تا صبح داخل یخچال می گذاریم.
برای شیرینی بهتر یک قاشق عسل بهش اضافه می کنیم. با قاشق انتهای ظرف سرو می ریزیم.
لایه دوم
اناناس را کمی داخل فریزر نگه می دارم تا حالت یخی بگیره.
بعد داخل میکسر کاملا میکس می کنیم. اگر دوست داشتید کمی عسل بزنید (من نزدم)