دستور تهیه محلبی لیمویی
آرد، شکر، شیر، وانیل و خامه را داخل قابلمه ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید.
سپس روی شعله اجاق تا زمانی که به قوام آید مدام هم بزنید.
قبل از آنکه زیر قایلمه را خاموش کنید، رنده پوست لیمو، و آب لیمو و مارگارین را نیز اضافه کرده، و هم بزنید. سپس شعله را خاموش کنید.
پس از سرد شدن مواد، ابتدا داخل لیوان ها کیک یا بیسکوییت بگذارید. سپس محلبی لیمویی را بریزید.
باز بیسکوییت یا کیک ریخته و دوباره محلبی بریزید.
من برای لایه های وسط محلبی لیمویی، قرابیه ترک دار لیمویی گذاشتم.
این دسر طعم فوق العاده ای داره، توصیه می کنم حتما درست کنید.
نوش جان