متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر دسر ترکیه ای ( تاتلی هزار و یک شب ) خوشمزه و مجلسی

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 284
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
تاتلی هزار و یک شب یک دسر ترکیه ای بسیار خوشمزه و شکیل و دسری ساده و مناسب برای شب یلدا است. میزان شکر طبق دستور اصلی ذکر شده اگر به نظرتون زیاده کمتر بزنید تا شیرینیش دل رو نزنه.

لیوانی که برای پیمانه استفاده شده 250 میلی لیتری است. پیمانه قنادی هم می تونید بکار ببرید.




تاتلی هزار و یک شب


[IMG alt="تاتلی هزار و یک شب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم
شیره انگور یا توت 1 لیوان

آب 3 لیوان

آرد 3 قاشق غذاخوری

کره 75 گرم

مواد لازم برای کرم شیری
شیر 3 لیوان

شکر از 1 لیوان کمی کمتر

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری

نشاسته (گندم و یا ذرت) 1 قاشق غذاخوری پر

کره 75 گرم

وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت



دستور تهیه تاتلی هزار و یک شب
برای لایه تیره رنگ، شیره انگور یا توت ، آب و آرد را داخل قابلمه بریزید. با همزن دستی سریع و خوب هم بزنید تا یکدست شود و گلوله آردی باقی نماند.

سپس کنار بگذارید. برای لایه رنگ روشن، شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

قابلمه ها را یکی یکی روی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #3
میتوانید داخل ظرف کوچک یا بزرگ بریزید. روی ظرف ها سلفون بکشید و در یخچال بگذارید.

اگر صبح درست می کنید تا شب و اگر شب درست میکنید تا صبح در یخچال نگه دارید. حداقل 5_4 ساعت در یخچال بماند.

سپس ظرف را برگردانید و دسر تاتلی هزار و یک شب را بیرون آورید.

میتوانید با گردو ، پسته ، پودر نارگیل و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.

میتوانید کمی شیره (انگور یا توت) بریزید و سرو کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا