متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

تهمت به رزمندگان ایران در سوریه سوژه یک نویسنده شد

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۴

تهمت به رزمندگان ایران در سوریه سوژه یک نویسنده شد
«من سربازِ بشّار نیستم» اثر مجید پورولی وارد بازار شد.

به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، «من سربازِ بشّار نیستم» جدید‌ترین اثر مجید پورولی از سوی انتشارات شهید کاظمی وارد بازار شد.
ماجرای طلبه‌ای که سخت دنبال روایات و احادیث معصومان و نشر این روایات در میان جامعه است و برای اخذ مدرک دکتری ادبیات عرب به لبنان سفر می‌‏کند و در بازگشت، تقدیر و زمانه او را به سوریه می ‏برد و در مقابل ۱۲ دختر گم‏شده سنّی قرار می‌دهد.

[IMG alt="تهمت به رزمندگان ایران در خاک روسیه سوژه یک نویسنده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
در بخشی از کتاب می‌خوانیم:
همهمه افتاد توی دخترها. همه به هم نگاه کردند. خانم ‏مدیر نگران نگاهم کرد. معلوم بود حسابی غافلگیر شده و شاید ترسیده. همان‏‌جور که به دختر‌ها نگاه می‏‌کردم، ادامه‏ دادم «من آمده‏‌ام بگویم که اسماعیل شهید مدافع حرم نبود، امّا با تمام وجودش، تویِ تمام دقایقِ زندگی‌‏اش، مدافعِ حریم بود، و من تمامِ افتخارم همین است ‏که همسرِ یک مدافع حریم هستم! مدافع حریم امامت! و دلم می‏‌خواهد خودم هم یک ‏روزی بتوانم سربازِ مدافع حریم باشم»، از میان صف اوّل دختری دستش را بُرد بالا. نگاهش کردم. دختر ایستاد و گفت: «ببخشید خانم! سربازِ مدافع حرم چه فرقی با سرباز مدافع حریم دارد؟!» گفتم «حرم مقدّس و عزیز است. امّا تنها محدود به یک نقطه از کره زمین است. جایی به وسعتِ یک قبر. امّا حریمِ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.