- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
بیماری های عصبی ناشی از سموم غذایی احتمالا از بیماری های ناشی از آلوده کننده های شیمیایی مواد غذایی بیشتر است. محققان میگویند اثرات منفی عصبی وابسته به اجزای سمی گیاهی یک مسئله بهداشتی جهانی قابل توجه است. برخی از این غذاها میتواند باعث انسفالوپاتی حاد، ضعف عضلانی اندام تحتانی، ناتوانی حرکتی شود. این وضعیت ها در کمبود مزمن مواد غذایی، سودء تغذیه، کمبود ویتامین، حذف ناکافی سموم با روش های پخت و پز اتفاق می افتد.
این مواد غذایی بیشتر در کشورهای فقیر رشد میکنند و مصرف میشوند. این گیاهان در خشکسالی رشد میکنند و از باد شدید و آتش سوزی زنده میمانند. خاک ضعیف و خشک میتواند باعث افزایش غلظت سموم در این مواد غذایی شوند. در شرایط سخت این مواد منبع تغذیه میشوند و باعث بروز بیماری در...
این مواد غذایی بیشتر در کشورهای فقیر رشد میکنند و مصرف میشوند. این گیاهان در خشکسالی رشد میکنند و از باد شدید و آتش سوزی زنده میمانند. خاک ضعیف و خشک میتواند باعث افزایش غلظت سموم در این مواد غذایی شوند. در شرایط سخت این مواد منبع تغذیه میشوند و باعث بروز بیماری در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.