- تاریخ ثبتنام
- 25/6/18
- ارسالیها
- 4,231
- پسندها
- 28,287
- امتیازها
- 69,873
- مدالها
- 26
سطح
29
- نویسنده موضوع
- #1
مواد غذای محلی ماشله
طرز تهیه ماشله :
ابتدا ماش را بشویید و یکی دو ساعت در آب خیس کنید. سپس ماش را با دو برابر آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن ماش ها ، حرارت را کم کنید و در ظرف را ببیندید و بگذارید تا...
- برنج نیم دانه یا شکسته : 1 پیمانه
- سیرخرد شده : 5 حبه بزرگ
- پیاز خرد شده : 1 عدد
- ماش : 3 پیمانه
- روغن : به مقدار کافی
- نمک ، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
![شله ماش شله ماش](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201905/1338_pics/%D8%B4%D9%84%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%B4.jpg)
طرز تهیه ماشله :
ابتدا ماش را بشویید و یکی دو ساعت در آب خیس کنید. سپس ماش را با دو برابر آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن ماش ها ، حرارت را کم کنید و در ظرف را ببیندید و بگذارید تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.