دسر طرز تهیه مسقطی کاراملی دسر خوش طعم مناسب افطار

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 217
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر برتر
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مسقطی یکی از انواع دسر خوشمزه ایرانیه که اصالتی شیرازی داره اما در نقاط مختلف با تغییراتی در روش اصلی به شکل ها و رنگ های متنوعی تهیه میشه. در ادامه روش تهیهمسقطی کاراملی را تقدیمتون می کنیم که میتونه زینت بخش سفره افطار ماه رمضان باشه.

دسر مسقطی کاراملی


مواد لازم
  • شیر ۵ پیمانه
  • شکر یک پیمانه
  • نشاسته گل نصف پیمانه
  • کره ۴۰ گرم
  • گلاب یک قاشق غذاخوری
دستور تهیه مسقطی کاراملی
  1. طرز تهیه شکر را در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دیم تا کم کم ذوب شده و تبدیل به کارامل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر برتر
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
نکات
  • برای خارج کردن مسقطی کاراملی از قالب فقط کافیه کناره های دسر از دیواره های قالب جدا بشه،دسر به راحتی برمیگرده.
  • من از لیوان دسته دار فرانسوی به جای پیمانه استفاده کردم. شما از لیوان بزرگتر هم میتونید استفاده کنید. ولی همه ی مواد رو باید با همون لیوان اندازه بگیرید تا نسبت مواد حفظ بشه.
  • وقتی شکر در حال ذوب شدن هست مواظب باشین نسوزه و رنگش تیره نشه حتما حرارت باید ملایم باشه.
  • تو این دستور میتونید کمی شیر بزنید تا دسرتون خوشمزه و مات بشه.
  • غلظت مواد مثل فرنی باید بشه.
  • افرادی که طعم کره رو دوست ندارن میتونن حذف کنن.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا