- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
بهترین روغن های سرخ کردنی
با وجود اینکه غذاهای سرخ شده از محبوبیت بالایی برخوردارند، اما متاسفانه سرخ کردن یکی از ناسالمترین روشهای طبخ مواد غذایی محسوب میشود. با رعایت برخی شرایط و انتخاب روغن مناسب میتوان زیانهای ناشی از این روش را در منزل تا حد امکان کاهش داد. در ادامه با بهترین روغنهای سرخ کردنی آشنا خواهیم شد.
بهترین روغن سرخ کردنی : روغن نارگیل
روغن نارگیل بهترین گزینه برای سرخ کردن محسوب میشود. نتایج تحقیقات مختلف نشان میدهد حتی هشت ساعت سرخ کردن در دمای 180 درجه سانتیگراد کیفیت این روغن را تحت تاثیر قرار نمیدهد.
این روغن همچنین دارای اثرات خوبی روی سلامتی انسان است که از آن جمله میتوان به اثرات باکتریکشی، افزایش سطح کلسترول خوب خون (HDL)، افزایش متابولیسم و...
با وجود اینکه غذاهای سرخ شده از محبوبیت بالایی برخوردارند، اما متاسفانه سرخ کردن یکی از ناسالمترین روشهای طبخ مواد غذایی محسوب میشود. با رعایت برخی شرایط و انتخاب روغن مناسب میتوان زیانهای ناشی از این روش را در منزل تا حد امکان کاهش داد. در ادامه با بهترین روغنهای سرخ کردنی آشنا خواهیم شد.
بهترین روغن سرخ کردنی : روغن نارگیل
روغن نارگیل بهترین گزینه برای سرخ کردن محسوب میشود. نتایج تحقیقات مختلف نشان میدهد حتی هشت ساعت سرخ کردن در دمای 180 درجه سانتیگراد کیفیت این روغن را تحت تاثیر قرار نمیدهد.
این روغن همچنین دارای اثرات خوبی روی سلامتی انسان است که از آن جمله میتوان به اثرات باکتریکشی، افزایش سطح کلسترول خوب خون (HDL)، افزایش متابولیسم و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.