متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

انتقاد به تیم داوران جشنواره تئاتر استان تهران!

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰

یک کارگردان تئاتر در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
انتقاد به تیم داوران جشنواره تئاتر استان تهران/ نباید برای افزایش رزومه مدیران جشنواره‌ای برگزار شود
حیدری گفت: باید به جشنواره تئاتر استان تهران، استقلال نسبی داد تا حداقل برای چند روز اضافه شده به رزومه کاری مدیران برگزار نشود.
انتقاد به تیم داوران جشنواره تئاتر استان تهران/ نباید برای افزایش رزومه مدیران جشنواره‌ای برگزار شود

به گزارش خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، با برگزاری مراسم اختتامیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
از سابقه و تجربه خود در عرصه تئاتر بگویید.
اولین تجربه من در تئاتر با بازی در نمایش "مهمان سرزمین خواب" نوشته چیستا یثربی در سال ۸۵ آغاز شد و اکنون هم نزدیک به ۱۱ سال است که با استاد محمدامیر یاراحمدی پژوهشگر، نویسنده و منتقد و همچنین عضو خانه تئاتر ایران همکاری نزدیک و صمیمانه‌ای دارم.
با چه رویکردی برای جشنواره‌های تئاتر به ویژه این دوره از جشنواره تئاتر استان تهران که برگزار شد، برنامه ریزی و تولید اثر می‌کنید؟
جشنواره‌ها در ذات خود سبب رشد و توسعه هنر و تئاتر میشوند. من با نگاه به افق جشنواره‌ها و نهاد برگزار کننده آن کار تولید میکنم و جشنواره‌ای را که پتانسیل کشف استعداد و تعالی هنرمند درونش وجود داشته باشد به یقین جدی خواهم گرفت.
باتوجه به اینکه برای اولین بار در...

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
اینکه مدعی هستید آثار منتخب در جشنواره از میان ۵۷ اثر ارائه شده به جشنواره با جهت گیری همراه بوده و در طول جشنواره از میان نمایش‌های راه یافته به جشنواره هیئت داوران آثار خوب را مورد کم لطفی قرار دادند بر چه مبنایی است؟
من به مدیران ستاد جشنواره و برگزار کنندگان آن معترض شدم و از آن‌ها پاسخ خواستم. آن‌ها نیز در پاسخ صحبت‌های مرا تایید کردند و خود را ناگزیر به چنین نتیجه‌ای میدانستند. برای نمونه یکی از داوران از ابتدای شروع نمایش ما بخواب رفت و تا پایان نمایش نیز بیدار نشد و اتفاقا همین داور در جلسه داوری کار ما نسبت به اثر گروه جهت گیری داشت و دیگر داوران را متقاعد کرد که این اثر جلوه نمایشی ندارد.
این برخورد داور برای دومین بار با اثر ما تکرار شد. سال ۹۵ در جشنواره تئاتر شهر زمان...