نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

میزگرد اول|تبعیض جنسیتی

• نویسنده موضوع Najva❁
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 15
  • بازدیدها 1,255
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,177
پسندها
36,642
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
به نام خدا
همونطور که در میزگرد اصلی، روش کار توضیح داده شد؛ طبق نظرسنجی انجام شده، بحث تبعیض جنسیتی با اکثریت آرا موضوع این هفته میزگرد است.
تبعیض جنستی در ایران، یکی از معضل‌هاییست که از گذشته تا کنون وجود داشته است.
تبعیض، بین زن و مرد و حقوق آن‌ها و مردسالاری...
مطمئنا بسیاری از شما با همچین مواردی روبه رو شده‌اید؛ لذا امید است در این تاپیک، در فضایی گرم‌ و صمیمی، ضمن رعایت قوانین، به بحث در این باره بپردازیم.

یاحق

امضا : Najva❁

atrin.j

کاربر انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
397
پسندها
2,917
امتیازها
21,773
مدال‌ها
7
مهم ترین عامل در این موضوع خود بانوانن
معمولا خود خانم ها خودشونو کنار میکشن
که این کار کار مرده این کارو نباید زن بکنه فلان پوششو نباید بپوشه و....
اکثر مواقع این خود زنان که باعث این تبعیض میشن

امضا : atrin.j

zeinab z

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
735
پسندها
8,833
امتیازها
31,973
مدال‌ها
17
این تبعیض چند نوع داره

بعضی کارهارو که مشخص شده هستن مثل کار توی معدن و از جمله ی اون جزو کارهایی هستن که زن ها توناییه انجام دادنشونو ندارن بنابراین این یک نوع تبعیض به حساب میاد
از زمان های قدیم مردای خانواده بین دخترو پسر فرق میزاشتنو میگفتن فلان کارو پسر میتونه دختر نمیتونه یا فلان کارو دختر میتونه پسر نمیتونه و همین موضوع رواج پیدا کرد در صورتی که تو خود قرآن نوشته هیچ فرقی بین زنو مرد وجود نداره البته به جز پوشش و ظرافت هایی که در خانم ها هست اما با این حال زنو مرد کامل کننده ی همدیگه هستن چون هرکدومشون تو چیزهایی توانایی دارن که ممکنه اون یکی نداشته باشه بنابراین میشن کامل کننده ی هم
پس به نظرم اصلی ترین دلیل تبعیض بین زنو مرد اینه که مرد قویتر و زن ظریفتره

امضا : zeinab z

atrin.j

کاربر انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
397
پسندها
2,917
امتیازها
21,773
مدال‌ها
7
این تبعیض چند نوع داره

بعضی کارهارو که مشخص شده هستن مثل کار توی معدن و از جمله ی اون جزو کارهایی هستن که زن ها توناییه انجام دادنشونو ندارن بنابراین این یک نوع تبعیض به حساب میاد
از زمان های قدیم مردای خانواده بین دخترو پسر فرق میزاشتنو میگفتن فلان کارو پسر میتونه دختر نمیتونه یا فلان کارو دختر میتونه پسر نمیتونه و همین موضوع رواج پیدا کرد در صورتی که تو خود قرآن نوشته هیچ فرقی بین زنو مرد وجود نداره البته به جز پوشش و ظرافت هایی که در خانم ها هست اما با این حال زنو مرد کامل کننده ی همدیگه هستن چون هرکدومشون تو چیزهایی توانایی دارن که ممکنه اون یکی نداشته باشه بنابراین میشن کامل کننده ی هم
پس به نظرم اصلی ترین دلیل تبعیض بین زنو مرد اینه که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : atrin.j

zeinab z

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
735
پسندها
8,833
امتیازها
31,973
مدال‌ها
17
ببین خودت به عنوان یک زن قبول داری زن ضعیفه این خودش یعنی اینکه خودت این تبعیضو قبول داری
یه سری تبعیضا نیازه مثلا شخصیت یه مرد اجازه نمیده بره تو معدن بیل بزنه ولی کلی ناظر معدن خانوم داریم
خب معلومه قبول دارم
من قدرت یه مردو ندارم و هرکاری که نتونم از پسش بر بیام حتما میدمش یه مرد انجام بده
اره خب ناظر معدن داریم که زن باشه چون کار سختی نیست
خانما هرکاری هم که انجام بدن باز نمیتونن به اندازه یه مرد قدرت داشته باشن

امضا : zeinab z

Dark writer

مدیر بازنشسته
سطح
9

ارسالی‌ها
339
پسندها
2,243
امتیازها
12,383
مدال‌ها
8
به نظرم تبعیض زن و مرد بعضی جاها واقعا به حق و درسته...
برای نمونه من میخوام اامروز راجب تبعیض بین زن و مرد در دو شغلی که کاملا به حق هستش صحبت کنم:
شغل های نیاز به فعالیت بدنی بالا:خب زن ها نمیتونن شغل هایی مثل کار در معدن رو انتخاب کنن.چرا؟چون از نظر جسمی فاقد شرایط هستند.اگر این تبعیض وجود نداشت،هم به دلیل عدم وجود قوای جسمی مناسب در زن خود زن آسیب میدید،هم سرعت کار پایین می آمد.
قضاوت:همونطور که احتمالا میدونید،یک زن حق نداره قاضی شه.شاید بعضی خانم های محترم بگن چرا؟قاضی شدن که نیاز به قدرت بدنی بالا نداره!خب ببینید،زن از نظر عاطفی و احساسی نسبت به مرد ظریف تره.این چیزیه که حتی قرآن هم اون رو تایید کرده.یک زن اگر قاضی میشد،ممکن بود به واسطه احساسات ظریقی که داره رای اش رو احساسی بده...

آخرین ویرایش

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,177
پسندها
36,642
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
به نظرم تبعیض زن و مرد بعضی جاها واقعا به حق و درسته...
برای نمونه من میخوام اامروز راجب تبعیض بین زن و مرد در دو شغلی که کاملا به حق هستش صحبت کنم:
شغل های نیاز به فعالیت بدنی بالا:خب زن ها نمیتونن شغل هایی مثل کار در معدن رو انتخاب کنن.چرا؟چون از نظر جسمی فاقد شرایط هستند.اگر این تبعیض وجود نداشت،هم به دلیل عدم وجود قوای جسمی مناسب در زن خود زن آسیب میدید،هم سرعت کار پایین می آمد.
قضاوت:همونطور که احتمالا میدونید،یک زن حق نداره قاضی شه.شاید بعضی خانم های محترم بگن چرا؟قاضی شدن که نیاز به قدرت بدنی بالا نداره!خب ببینید،زن از نظر عاطفی و احساسی نسبت به مرد ظریف تره.این چیزیه که حتی قرآن هم اون رو تایید کرده.یک زن اگر قاضی میشد،ممکن بود به واسطه...

Dark writer

مدیر بازنشسته
سطح
9

ارسالی‌ها
339
پسندها
2,243
امتیازها
12,383
مدال‌ها
8
این‌که خانم‌ها احساساتین و نمی‌تونن خوب تصمیم بگیرن، برچسبیه که می‌زنن را ساکتشون کنن. از نظر علمی، زن‌ها باهوش ترن. این‌که در قدیم الیام درس نخوندن ممکنه کمتری هایی داشته باشند، ولی حرفتون کاملا غیر منطقیه. یک خانم خیلی راحت خوب و بدش رو تشخیص میده. مسلما خانومی که ببینه نمی‌تونه قضاوت کنه و عدالت و احساسات رو از هم جدا کنه، سمت همچین شغلی نمیره.
پس الان به گفته شما در برخی از کشورها، کلا قانون نقص میشه نه؟ چون زناشون قاضین؟ یا این‌که زنای ایرانی فقط این اپشن رو ندارن :)
من هرگز نگفتم زن ها نمیتونند خوب تصمیم بگیرند!بنده گفتم تصمیمات خانم ها نسبت به آقایون احساساتی تره.یعنی شما منکر این میشید که خانم ها از احساسات لطیف تری برخوردارند؟!
جالب...

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,177
پسندها
36,642
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
من هرگز نگفتم زن ها نمیتونند خوب تصمیم بگیرند!بنده گفتم تصمیمات خانم ها نسبت به آقایون احساساتی تره.یعنی شما منکر این میشید که خانم ها از احساسات لطیف تری برخوردارند؟!
جالب شد!زن ها باهوش ترند!میدونستید همین برقی که موبایل یا لپ تاپی که شما الان دارید باهاش چت میکنید رو شارژ میکنه،فردی به نام توماس ادیسون که "مرد" هم هستش کشف کرده؟میدونستید گرد بودن زمین رو گالیله که یک "مرد" هستش ثابت کرده؟میدونستید اکثر لوازم برقی خانه شما آمریکایی هستند و قاره آمریکا رو کریستوف کلمب که یک "مرد" هستش کشف کرده؟میدونستید همین جاذبه ای که شمارو روی زمین نگه داشته رو نیوتن که یک "مرد" هستش کشف کرده؟راجب انیشتین هم که فکرنمیکنم نیازی به توضیح باشه...حالا جالبه که...

Dark writer

مدیر بازنشسته
سطح
9

ارسالی‌ها
339
پسندها
2,243
امتیازها
12,383
مدال‌ها
8
خوشحالم که خودتون این رو گفتید! موضوع همینه. مشکل از زنای ما نیست. مشکل از عدم وجود فضاست. ما که فقط در مورد الان نمیگیم. اگه از گذشته هم مدارس دختر پسر جدا نبود، الان خیلی جامعه پاکتر بود و جدای از اون، زنا به قول خودتون بهتر تصمیم می‌گرفتند.
زنا احساساتشون لطبفه، ولی به موقعش با پنبه سر می‌برن. درضمن اینکه گفتم زنا باهوش ترن، ایجاد تبعیض نبود بانو! خب من الانم میگم که مردا از لحاظ جسمی قوی ترن. خب مسلما دو جنس مختلف تفاوت هایی دارن، منظور لز تبعیض، تبعیض در حقوقه نه برتری های جسمی!
و مطمئنا اگه مردا جلوی پیشرفت زنا رو‌نمیگرفتن، الان نصف اختراعایی که گفتین مال زنا میشد.
در ضمن وقتی افرادی با طرز فکر شبیه شما در جامعه باشه، خب وضعیت همینه که...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا