- ارسالیها
- 1,017
- پسندها
- 7,958
- امتیازها
- 27,673
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: من با آقای زنگنه صحبت کردم و گفتم «شنیدم شما می خواهید استعفا دهید» ایشان گفت «به حرمت استیضاح کنندگان در جلسه استیضاح حاضر می شوم و استعفا نمی دهم تا لحظه ای که از من بخواهند وظیفه ام را انجام می دهم».
استیضاح وزرا در 3 ماه مانده به انتخابات مجلس چالشی برای کشور شده است. به نظر نمایندگان می خواهند مانور کارآمدی دهند و فشار بر دولت را پلکانی برای کسب رأی کنند اما درباره اینکه این رویکرد چقدر موفق خواهد بود، با بهروز نعمتی عضو هیأت رئیسه مجلس به گفتگو پرداختیم.
مشروح گفتگوی نامه نیوز با بهروز نعمتی را در ادامه بخوانید.
*وزیر جهادکشاورزی یک روز قبل استیضاح استعفا داد و رفت، استیضاح وزرای آموزش و پرورش، نفت و کشور نیز در دستورکار مجلس قرار دارد، آیا سونامی...
استیضاح وزرا در 3 ماه مانده به انتخابات مجلس چالشی برای کشور شده است. به نظر نمایندگان می خواهند مانور کارآمدی دهند و فشار بر دولت را پلکانی برای کسب رأی کنند اما درباره اینکه این رویکرد چقدر موفق خواهد بود، با بهروز نعمتی عضو هیأت رئیسه مجلس به گفتگو پرداختیم.
مشروح گفتگوی نامه نیوز با بهروز نعمتی را در ادامه بخوانید.
*وزیر جهادکشاورزی یک روز قبل استیضاح استعفا داد و رفت، استیضاح وزرای آموزش و پرورش، نفت و کشور نیز در دستورکار مجلس قرار دارد، آیا سونامی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.