نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

بهروز نعمتی: زنگنه گفت استعفا نمی‌دهد

• نویسنده موضوع زیر شکوفهها
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 119
  • کاربران تگ شده هیچ

زیر شکوفهها

کاربر فعال
سطح
17

ارسالی‌ها
1,017
پسندها
7,958
امتیازها
27,673
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: من با آقای زنگنه صحبت کردم و گفتم «شنیدم شما می خواهید استعفا دهید» ایشان گفت «به حرمت استیضاح کنندگان در جلسه استیضاح حاضر می شوم و استعفا نمی دهم تا لحظه ای که از من بخواهند وظیفه ام را انجام می دهم».

استیضاح وزرا در 3 ماه مانده به انتخابات مجلس چالشی برای کشور شده است. به نظر نمایندگان می خواهند مانور کارآمدی دهند و فشار بر دولت را پلکانی برای کسب رأی کنند اما درباره اینکه این رویکرد چقدر موفق خواهد بود، با بهروز نعمتی عضو هیأت رئیسه مجلس به گفتگو پرداختیم.

مشروح گفتگوی نامه نیوز با بهروز نعمتی را در ادامه بخوانید.

*وزیر جهادکشاورزی یک روز قبل استیضاح استعفا داد و رفت، استیضاح وزرای آموزش و پرورش، نفت و کشور نیز در دستورکار مجلس قرار دارد، آیا سونامی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

زیر شکوفهها

کاربر فعال
سطح
17

ارسالی‌ها
1,017
پسندها
7,958
امتیازها
27,673
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
اعلام شده که برخی نمایندگان دنبال طرح سئوال از رئیس جمهور هستند، آیا فضای عمومی مجلس درباره عملیاتی کردن این طرح نظر مساعد دارد؟

مخالف افزایش قیمت بنزین بودم، در جلسات مشترک با دولت و نشست غیرعلنی مجلس نیز مخالفت خودم را رسما اعلام کردم اما وقتی رهبر انقلاب می فرمایند «تصمیم سران قوا باید اجرا شود»، رهنمود ایشان باید فصل الخطاب همه قرار گیرد. آقایانی که در موضوعات سیاسی چشم غره می روند و درباره ضرورت رعایت دیدگاه های رهبر انقلاب به دیگران تذکر می دهند الان به خودشان تلنگر بزنند که وقتی رهبر معظم انقلاب اعلام نظر فرمودند، آنها نیز دامن زدن به موضوع افزایش قیمت بنزین را ختم کنند. همه ما الان باید دنبال آن باشیم که عوارض و تبعات افزایش قیمت بنزین را کم کنیم و آلام مردم را تسکین ببخشیم، نه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا