- ارسالیها
- 1,017
- پسندها
- 7,960
- امتیازها
- 27,673
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
محققان استرالیایی فرایندی برای تبدیل تنه موز به نوعی پلاستیک ابداع کرده اند که برای بسته بندی مواد غذایی کاربرد دارد و می توان بدون کاهش کیفیت تا ۳ بار آن را به طور کامل بازیافت کرد.
موزهایی که در فروشگاه ها فروخته می شوند، روی تنه گیاه (pseudostem)می رویند. این بخش از گیاه به طور معمول هنگام برداشت میوه دور ریز می شود اما دانشمندان از آن برای ساخت نوعی پلاستیک با قابلیت بازیافت کامل استفاده کرده اند.
طبق تحقیقات پژوهشگران دانشگاه نیوساوث ولز در استرالیا، پرورش موز به طور خاص یک فرایند کشاورزی است که دورریزهای زیادی دارد و فقط حدود ۱۲ درصد گیاه مصرف می شود. تنه درخت موز بخش اعظم این گیاه را تشکیل می دهد و هرچند می توان از آن برای تولید کامپوست یا در صنایع نساجی استفاده کرد، اما به طور...
موزهایی که در فروشگاه ها فروخته می شوند، روی تنه گیاه (pseudostem)می رویند. این بخش از گیاه به طور معمول هنگام برداشت میوه دور ریز می شود اما دانشمندان از آن برای ساخت نوعی پلاستیک با قابلیت بازیافت کامل استفاده کرده اند.
طبق تحقیقات پژوهشگران دانشگاه نیوساوث ولز در استرالیا، پرورش موز به طور خاص یک فرایند کشاورزی است که دورریزهای زیادی دارد و فقط حدود ۱۲ درصد گیاه مصرف می شود. تنه درخت موز بخش اعظم این گیاه را تشکیل می دهد و هرچند می توان از آن برای تولید کامپوست یا در صنایع نساجی استفاده کرد، اما به طور...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.