M Mahan_H رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 117 پسندها 731 امتیازها 3,753 30/11/19 نویسنده موضوع محروم #1 شب زیباترین ترانه می شود وقتی آغوشت را به من میسپاری و مرا در بسترِ گرمِ آغوشت میفشاری...♥️
M Mahan_H رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 117 پسندها 731 امتیازها 3,753 30/11/19 نویسنده موضوع محروم #2 مگر می شود تو را داشت تو را دید ، با تو حرف زد و بهشت را رویِ زمین احساس نکرد ؟ بخدا بهشت همین جاست همین نقطه ای که من هستم همین جا که تومی خندی...♥️
مگر می شود تو را داشت تو را دید ، با تو حرف زد و بهشت را رویِ زمین احساس نکرد ؟ بخدا بهشت همین جاست همین نقطه ای که من هستم همین جا که تومی خندی...♥️
M Mahan_H رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 117 پسندها 731 امتیازها 3,753 30/11/19 نویسنده موضوع محروم #3 درآغوش بیگیر آغوش درمان همه ی دروهای بی درمان من است...♥️
M Mahan_H رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 117 پسندها 731 امتیازها 3,753 30/11/19 نویسنده موضوع محروم #4 چه خوش خیال است فاصله را می گویم به خیالش تو را از من دور کرده نمی داند جای تو امن است اینجا در میان دل من...♥️
چه خوش خیال است فاصله را می گویم به خیالش تو را از من دور کرده نمی داند جای تو امن است اینجا در میان دل من...♥️
M Mahan_H رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 117 پسندها 731 امتیازها 3,753 30/11/19 نویسنده موضوع محروم #5 برای دل بستن باید دلت را به دلش گره بزنی یکی زیر، یکی رو مادر بزرگم می گفت قالی دستباف مرگ ندارد...♥️
برای دل بستن باید دلت را به دلش گره بزنی یکی زیر، یکی رو مادر بزرگم می گفت قالی دستباف مرگ ندارد...♥️
M Mahan_H رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 117 پسندها 731 امتیازها 3,753 30/11/19 نویسنده موضوع محروم #6 در سکوت شب هایم تنها صدایی که می شنوم تپش های قلبم است که به عشق تو می تپد و تو را صدا می زند شب بخیر عشق من...♥️
در سکوت شب هایم تنها صدایی که می شنوم تپش های قلبم است که به عشق تو می تپد و تو را صدا می زند شب بخیر عشق من...♥️
M Mahan_H رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 117 پسندها 731 امتیازها 3,753 30/11/19 نویسنده موضوع محروم #7 قند در دلم آب میشود وقتی اینطور بدون تبصره بدون شرط بدون قید از عشق میگویی جسارتت در عشق خیلی وقت است حال دلم راخوب کرده...♥️
قند در دلم آب میشود وقتی اینطور بدون تبصره بدون شرط بدون قید از عشق میگویی جسارتت در عشق خیلی وقت است حال دلم راخوب کرده...♥️
M Mahan_H رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 117 پسندها 731 امتیازها 3,753 30/11/19 نویسنده موضوع محروم #8 پاییز ثانیه ثانیه میگذرد یادت نرود این جا کسی هست که به اندازه تمام برگ های رقصان پاییز برایت آرزوهـای خوب دارد... آخرین روزهای پاییز یتون به شادی وآرامش...♥️
پاییز ثانیه ثانیه میگذرد یادت نرود این جا کسی هست که به اندازه تمام برگ های رقصان پاییز برایت آرزوهـای خوب دارد... آخرین روزهای پاییز یتون به شادی وآرامش...♥️
M Mahan_H رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 117 پسندها 731 امتیازها 3,753 30/11/19 نویسنده موضوع محروم #9 آنقدر قوی باش تا هر روز با نگاه تازهای با زندگی روبه رو شوی زندگی یک مسابقه نیست بلکه سفری است که هر قدم ازمسیرآن را باید لمس کردچشید و لذت برد...♥️
آنقدر قوی باش تا هر روز با نگاه تازهای با زندگی روبه رو شوی زندگی یک مسابقه نیست بلکه سفری است که هر قدم ازمسیرآن را باید لمس کردچشید و لذت برد...♥️
M Mahan_H رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 117 پسندها 731 امتیازها 3,753 30/11/19 نویسنده موضوع محروم #10 خوابیدن بدون شب بخیر شبیه جداییست جدایی چندساعت امامن دلم میخواهدتمام ثانیه هارا باتو باشم پس شب بخیر بگو تا در خواب هم در آغوش تو باشم...♥️
خوابیدن بدون شب بخیر شبیه جداییست جدایی چندساعت امامن دلم میخواهدتمام ثانیه هارا باتو باشم پس شب بخیر بگو تا در خواب هم در آغوش تو باشم...♥️