طب سنتی فلوس

  • نویسنده موضوع FATEMEH_R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 361
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH_R

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
31/3/17
ارسالی‌ها
495
پسندها
4,119
امتیازها
17,473
مدال‌ها
14
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
#فلوس (خرنوب هندی)

خواص : فلوس Cassia

نام علمی ‍Cassia Fistula

اگر فلوس درقسمت طول آن شکافته شود تیغه های متعدد در آن دیده می شود که فلوس را به خانه های متعدد گاهی تا 100 خانه تقسیم می کند
در داخل این خانه ها مایع چسبنده تیره رنگی وجود دارد . طعم این مایع کمی شیرین ولی نامطبوع است . برای استفاده از فلوس غلاف آنرا کمی روی آتش گرم می کنند تا شیره خارج شود . معمولا این شیره با روغن بادام مخلوط شده و به عنوان مسهل استفاده می شود، البته می توان مغز فلوس را با قند یا شکر مخلوط کرده و در درجه حرارت معتدلی پخت که به آن فلوس پخته می گویند .
جوشانده فلوس : 10 گرم شیره فلوس را با یک لیتر آب جوش مخلوط کرده و آنرا صاف می کنند و به مریض می دهند . این جوشانده مسهل خوبی است . مقدر شیره فلوس را می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH_R

FATEMEH_R

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
31/3/17
ارسالی‌ها
495
پسندها
4,119
امتیازها
17,473
مدال‌ها
14
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
سردمزاجان حتما #فلوس را با کمی عسل مصرف کنند تا دچار نفخ معده و دل پیچه نشوند ! @attarikhorasani


درخت فلوس در هند، طول هر میوه آن گاهی به یک متر می رسد ! @attarikhorasani
 
امضا : FATEMEH_R
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Shaparak

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا