- ارسالیها
- 1,095
- پسندها
- 15,239
- امتیازها
- 37,073
- مدالها
- 17
- نویسنده موضوع
حمید برنجی یکی از دانشمندان بزرگ ایرانی است که در ناسا کار کرده و دستاوردهای عظیمی داشته است. او که تئوریهای بسیار مهم و بزرگی در زمینه کنترل فضاپیمای شاتل روی مدار زمین داشته و حتی ربات کاوشگری هم برای مریخ ساخته است، به دلیل بیماری حدود شش سالی است که به ایران برگشته و در کنار خانواده خود به کارهای علمیاش ادامه میدهد.
به گزارش جی پلاس، حمید برنجی در پنج خرداد 1337 در کرمانشاه به دنیا آمد و در سن 16 سالگی وارد دانشگاه شد. خودش در مورد زود رفتنش به دانشگاه میگوید: «وقتی هنوز به مدرسه نمیرفتم، برادرم به من درس میداد و قبل از هفت سالگی تا کلاس ششم را خواندم. زمانی که در کرمانشاه برای ثبت نام به مدرسه رفتم، اجازه ندادند که از کلاس هفتم شروع کنم و گفتند که باید از همان کلاس اول شروع...
به گزارش جی پلاس، حمید برنجی در پنج خرداد 1337 در کرمانشاه به دنیا آمد و در سن 16 سالگی وارد دانشگاه شد. خودش در مورد زود رفتنش به دانشگاه میگوید: «وقتی هنوز به مدرسه نمیرفتم، برادرم به من درس میداد و قبل از هفت سالگی تا کلاس ششم را خواندم. زمانی که در کرمانشاه برای ثبت نام به مدرسه رفتم، اجازه ندادند که از کلاس هفتم شروع کنم و گفتند که باید از همان کلاس اول شروع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.