- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,545
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
علیرضا جهانبخش که در تساوی یک - یک شب گذشته (چهارشنبه) برایتون مقابل چلسی در هفته بیستویکم لیگ برتر انگلیس، 16 دقیقه پس از ورودش به میدان موفق شد در دقیقه 84 گل تساوی برایتون را با یک ضربه قیچی برگردان زیبا به ثمر برساند، پس از این بازی آخرین بازیکنی بود که از زمین خارج شد و از سوی هواداران برایتون به شدت مورد تشویق قرار گرفت.
جهانبخش 26 ساله در این باره گفت: هر بازیکنی که گلی به این مهمی بزند از سوی هواداران اینچنین تشویق خواهد شد. برای من حس متفاوتی است، چون مدتها بود که بازی نکرده بودم و گلزنی در دو بازی متوالی برای من تسکین بزرگی است که به لحاظ روحی و جسمی اعتمادبهنفس خودم را بازیابم. هفته فوقالعادهای برای من بود. مدتها بود که منتظر فرصت بودم و فقط میخواستم هر زمانی که...
جهانبخش 26 ساله در این باره گفت: هر بازیکنی که گلی به این مهمی بزند از سوی هواداران اینچنین تشویق خواهد شد. برای من حس متفاوتی است، چون مدتها بود که بازی نکرده بودم و گلزنی در دو بازی متوالی برای من تسکین بزرگی است که به لحاظ روحی و جسمی اعتمادبهنفس خودم را بازیابم. هفته فوقالعادهای برای من بود. مدتها بود که منتظر فرصت بودم و فقط میخواستم هر زمانی که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.