- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,545
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
شیخ حسین انصاریان در پی شهادت جانسوز سردار دلیر اسلام سپهبد قاسم سلیمانی اعلیالله مقامه الشریف پیام تسلیتی را با مطلع «هو المنتقم» و آیه شریفه «من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر» صادر کرد
متن این پیام به شرح ذیل است:
با قلبی آکنده از اندوه، خبر شهادت سردار بزرگ اسلام سرلشگر حاج قاسم سلیمانی، در سحرگاه جمعه در قرب مضجع منور امامین کاظمین صلوات الله علیهما و جمعی از همرزمانش را شنیدیم.
انسان عارفی که در همه صحنه های جهاد عاشقانه در مقام اخلاص و عمل برای دفاع از کیان اسلام و تشیع سر از پای نمیشناخت.
برای این فقیر که از ابتدای دفاع مقدس در جبهههای حق علیه کفر جهانی، بارها از نزدیک شاهد مجاهدتها و رشادتهای آن یار سفر کرده بودم، این...
متن این پیام به شرح ذیل است:
با قلبی آکنده از اندوه، خبر شهادت سردار بزرگ اسلام سرلشگر حاج قاسم سلیمانی، در سحرگاه جمعه در قرب مضجع منور امامین کاظمین صلوات الله علیهما و جمعی از همرزمانش را شنیدیم.
انسان عارفی که در همه صحنه های جهاد عاشقانه در مقام اخلاص و عمل برای دفاع از کیان اسلام و تشیع سر از پای نمیشناخت.
برای این فقیر که از ابتدای دفاع مقدس در جبهههای حق علیه کفر جهانی، بارها از نزدیک شاهد مجاهدتها و رشادتهای آن یار سفر کرده بودم، این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.