نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

عباسی: مبادا «عمار» به محافظه‌کاری برسد/ فیلم دیده‌نشده از ۱۱ سپتامبر که دروغگو بودن آمریکا را اثبات می‌کند

• نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 180
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
نشست تخصصی «سینمای ترور» با حضور حسن عباسی در دهمین جشنواره فیلم عمار برگزار شد.

حسن عباسی در ابتدای این نشست ضمن اشاره به شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی گفت: با توجه به این که هر ایدئولوژی را نسبت به افرادی که معرفی می‌کنند می‌شناسند، انسان تراز ایدئولوژی مارکسیسم چگوارا است و انسان تراز لیبرالیسم سلبریتی‌های ورزش، هنر و سیاست و احیانا بیزینس هستند. برای مثال در همه جای جهان هر وقت می‌خواهند مارکسیسم را معرفی کنند عکس‌های چگوارا را نشان می‌دهند و در ایدئولوژی لیبرالیسم نیز عکس‌های خواننده‌ها، ورزشکاران نظیر لیونل مسی، رونالدو و ... را نمایش می‌دهند؛ در اسلام نیز آن چیزی که متر و معیار ارزشیابی‌اش است این است که قرار است چه انسان ترازی را تحویل بدهد؛ آیا کسی مثل چگوارا را تحویل می‌دهد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
و اضافه کرد: موجی که در آمریکا این مساله را به خوبی راه‌انداخته مستند «قرن خود» است که توسط آدام کورتیس ساخته شده است؛ او در آن مستند از سال 1901 تا 2001 یعنی صدسال را مورد بررسی قرار داده و فیلمی تحت عنوان قرن خود یعنی قرنی که باید به خود بپردازیم را ساخته است؛ این مستند با نگاهی حرفه‌ای و بسیار عمیق و زیبا ساخته شده است و از این منظر مستندی حرفه‌ای است؛ چند سال پیش آرته فرانسه مستندی را ساخت که مکمل آن هست و بسیار حیرت‌انگیز است؛ نام این مستند پورنوکراسی به معنای حاکمیت فحشا است؛ البته فکر نکنید که این نام جدیدی است بلکه از سال‌ها قبل وجود داشته است و معنای آن حاکمیت نفسانیات است؛ از مستند قرن خود که آدام کورتیس به خوبی این مساله را تشریح کرده تا مستند حرفه‌ای پورنوکراسی می‌بینیم که در...

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
او ادامه داد: آرت اولیویر یکی از مقام‌های آمریکایی است که در زمستان 92 نامه‌ای به یکی از مقامات کشور نوشت و گفت که من مهندسی بودم که هواپیما می‌ساختیم. یک پروژه سری به ما سپردند که در آن باید هواپیماهایی را می‌ساختیم که با آن ایران را بزنیم اما اتفاقاتی افتاد که با همان هواپیماها برج‌های دوقلو را زدیم. دوستان من که در این پروژه بودند همگی توسط دولت آمریکا کشته شدند و من چون مقام سیاسی بودم با طبقه‌بندی سیاسی زنده ماندم. فیلمی از این ماجرا ساخته‌ام که اجازه اکران در آمریکا ندارد و می‌خواهم این فیلم را به ایران بیاورم که در اینجا اکران شود. آن مقام گفتند که این فیلم را دوبله کنید. فیلم دوبله شد و قرار شد که در اردیبهشت سال 93 از تلویزیون پخش شود. آرت اولیویر به برنامه راز آقای طالب‌زاده...

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا