- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,545
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
علی نصیریان بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون به شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی به دست تروریستهای آمریکایی واکنش نشان داد و گفت: اقدام اخیر آمریکا در قبال شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی کار کاملاً اشتباه و غلطی بود، من تعجب میکنم که دولت آمریکا چطور به خود اجازه چنین عمل زشتی را داده است.
وی افزود: اقدام نابخردانه دولت آمریکا برای تمامی مردم منطقه تبعات بسیار جبرانناپذیری را به همراه خواهد داشت، در این اقدام تنها مردم ایران ضربه نخوردهاند بلکه مردم آمریکا نیز از این عمل لطمات جبران ناپذیری را تحمل خواهند کرد.
بازیگر سریال "میوه ممنوعه" با نقد عملکرد سازمان ملل نسبت به شهادت سردار سلیمانی گفت: من متوجه نمیشوم که واقعاً سازمان ملل چه کاره است، چرا در قبال این اتفاق هیچ واکنش...
وی افزود: اقدام نابخردانه دولت آمریکا برای تمامی مردم منطقه تبعات بسیار جبرانناپذیری را به همراه خواهد داشت، در این اقدام تنها مردم ایران ضربه نخوردهاند بلکه مردم آمریکا نیز از این عمل لطمات جبران ناپذیری را تحمل خواهند کرد.
بازیگر سریال "میوه ممنوعه" با نقد عملکرد سازمان ملل نسبت به شهادت سردار سلیمانی گفت: من متوجه نمیشوم که واقعاً سازمان ملل چه کاره است، چرا در قبال این اتفاق هیچ واکنش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.