نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتگو با دختر شهید ابومهدی المهندس: پدرم بدون حاج قاسم نمی‌توانست زندگی کند

• نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 97
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,532
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
دختر شهید ابومهدی المهندس در گفت‌وگو با برنامه رادیویی برنامه پارک شهر رادیو تهران، با اشاره به تفکرات و روحیات اخلاقی شهید ابومهدی المهندس، گفت: تفکر و منش پدرم این نبود که بگوید "من عراقی هستم" و مثلاً "فلانی ایرانی‌ست" و یا اینکه "من شیعه و فلانی سنی است"، عقیده اصلی ایشان عزت و کرامت انسان بود، عزت و کرامت انسان نیز رمز ایستادگی امام حسین(ع) بود، به‌طوری که امام حسین(ع) نیز برای عزت و کرامت انسان ایستاد.

وی ادامه داد: پدرم با آمریکا قهر بود، خیلی خوشحالم که آمریکا ایشان را به شهادت رساند، معتقدم ترامپ پدرم را شهید نکرد، او به‌دست آمریکا شهید شد و حکومت آمریکا او را به شهادت رساند، او را سربازان منطقه‌ای آن مانند داعش و رژیم صهیونیستی شهید نکردند.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,532
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
دختر شهید ابومهدی‌ المهندس افزود: در این سال‌ها هر بار خطوط صورت، نحوه صحبت کردن، خال صورتش و دست و پاهایش را می‌دیدم، مطمئن بودم که پدرم شهید می‌شود، چون پدرم از لحظه‌لحظه عمرش استفاده می‌کرد.

وی با بیان اینکه "بعضی فکر می‌کنند که پدرم فقط سرباز نظامی بود"، گفت: پدرم کار سیاسی، نظامی، فرهنگی و انسانی انجام می‌داد، تمام افرادی که در رکاب امام حسین(ع) ایستادند، در شب آخر اعلام کردند که بعد از ایشان دیگر زنده نخواهند ماند، پدرم و تک‌تک شهدا این طور بودند.

دختر شهید ابومهدی‌ المهندس اظهار داشت: پدرم برای خانواده‌های الحشد‌ الشعبی و مجروحین آنها در آخرین لحظه ایستادگی کرد، شهید ابومهدی انسانی چند‌بُعدی و عمیق بود، حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس با هم بودند، پدرم یک لحظه حاج قاسم را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ