- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,545
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
احد شیخلاری پس از انتخابش بهعنوان سرمربی جدید تیم فوتبال ماشینسازی گفت: من فوتبال را از باشگاه ماشینسازی آغاز کردم و بیش از 10 سال در این تیم حضور داشتم، اما به خاطر خدمت سربازی از تیم ماشینسازی جدا شدم. پس از اتمام سربازی و به خاطر شرایط شغلی نیز در مجموعه ایدم حضور داشتم.
وی افزود: از سالهای 54، 55 و زمان لیگ تخت جمشید در ماشینسازی حضور داشتم و حتی بهعنوان سهمیه نوجوانان در این تیم بازی کردم. تا اوایل سال 64 نیز بهعنوان بازیکن در ماشینسازی توپ زدم. از سال 69، 70 نیز از ایدم جدا شده و در مسیر فوتبالم به تراکتور ملحق شدم.
سرمربی تیم فوتبال ماشینسازی در رابطه با ورودش به عرصه مربیگری گفت: در سال 74 و در زمان حضور در تراکتور، راه برای ورود به عرصه مربیگری باز شد. به همین دلیل...
وی افزود: از سالهای 54، 55 و زمان لیگ تخت جمشید در ماشینسازی حضور داشتم و حتی بهعنوان سهمیه نوجوانان در این تیم بازی کردم. تا اوایل سال 64 نیز بهعنوان بازیکن در ماشینسازی توپ زدم. از سال 69، 70 نیز از ایدم جدا شده و در مسیر فوتبالم به تراکتور ملحق شدم.
سرمربی تیم فوتبال ماشینسازی در رابطه با ورودش به عرصه مربیگری گفت: در سال 74 و در زمان حضور در تراکتور، راه برای ورود به عرصه مربیگری باز شد. به همین دلیل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.