- تاریخ ثبتنام
- 19/5/18
- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,454
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
با اشاره به شهادت سپهبد قاسم سلیمانی گفت: برای من شخصاً، شهید سلیمانی از چند جهت برجستگی دارد. یکی این که او سردار جنگی بوده است که جمع زیادی از هموطنان ما هم در کنار او و در آن جبهه جنگیدهاند، یعنی جبهه مقاومت علیه داعش در سوریه و چون در این میدان عملاً نقش ملیت بسیار کمرنگ بوده و جنبههای عقیدتی برجسته بوده است، ما یک احساس قرابت ویژه با این شهید داریم.
وی ادامه داد: یکی دیگر از وجوه برجستگی شخصیت حاج قاسم سلیمانی به نظر من وجهه فراگیر ایشان است، چه در عرصه بینالمللی و چه در عرصه ملی در داخل کشور ایران. شهید سلیمانی شاید و بلکه قطعاً گرایشهای سیاسی خود را نیز داشته است، اما عملکرد او در سطح ملی فارغ از این گرایشها بوده است. به همین دلیل او در ایران محبوب قلوب همه کسانی است که...
وی ادامه داد: یکی دیگر از وجوه برجستگی شخصیت حاج قاسم سلیمانی به نظر من وجهه فراگیر ایشان است، چه در عرصه بینالمللی و چه در عرصه ملی در داخل کشور ایران. شهید سلیمانی شاید و بلکه قطعاً گرایشهای سیاسی خود را نیز داشته است، اما عملکرد او در سطح ملی فارغ از این گرایشها بوده است. به همین دلیل او در ایران محبوب قلوب همه کسانی است که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.