- ارسالیها
- 1,765
- پسندها
- 17,117
- امتیازها
- 46,373
- مدالها
- 7
- نویسنده موضوع
- #1
مواد اصلی
فیله سینه مرغ
۲ عدد
ادویه
به مقدار لازم
پنیر گودا
۵ ورق
ژامبون
۵ ورق
تخم مرغ
۱ عدد
آرد سوخاری
۱ پیمانه
روغن مایع
به مقدار لازم
1
ابتدا ۲ عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیککوب آنها را به خوبی بکوبید تا ترد و نازک شوند. دو طرف آنها را در ادویه بگذارید تا به خوبی مزهدار شوند
۲
سپس ۵ ورقه پنیر گودا و ۷ ورقه ژامبون را در سطح میانی فیلهها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند. در مرحله بعد آنها را به ۱ عدد تخممرغ زده شده آغشته کرده و بعد در ۱ پیمانه آرد سوخاری بغلتانید.
۳
روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید...
فیله سینه مرغ
۲ عدد
ادویه
به مقدار لازم
پنیر گودا
۵ ورق
ژامبون
۵ ورق
تخم مرغ
۱ عدد
آرد سوخاری
۱ پیمانه
روغن مایع
به مقدار لازم
1
ابتدا ۲ عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیککوب آنها را به خوبی بکوبید تا ترد و نازک شوند. دو طرف آنها را در ادویه بگذارید تا به خوبی مزهدار شوند
۲
سپس ۵ ورقه پنیر گودا و ۷ ورقه ژامبون را در سطح میانی فیلهها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند. در مرحله بعد آنها را به ۱ عدد تخممرغ زده شده آغشته کرده و بعد در ۱ پیمانه آرد سوخاری بغلتانید.
۳
روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.