- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
معمولا گیاهان یا سبزیجات رنگی، رنگشان را از بافتهای خود میگیرند تا بتوانند در برابر حشرات و سایر موجودات در امان بمانند. هرچند کار اصلی این رنگدانهها محافظت کردن از سبزیجات در برابر پرندهها و حشرات است، اما فواید بسیار زیادی هم برای سلامت افراد دارند.
رنگدانهای که بیشتر از همه با آن آشنا هستید، کلروفیل است که باعث رنگ سبز در گیاهان میشود. اما گیاهانی که حاوی صدها رنگدانه دیگر هستند همگی فیتوشیمیاییها نامیده میشوند که این نوع رنگدانهها فعالیتهای آنتیاکسیدانی دارند. خوراکیهای خوشرنگ نه تنها سرشار از فیبرها و آنتوسیانینها، فلاوونوئیدهای مفید برای قلب هستند، بلکه میتوانند ریسک بیماری قلبی را هم کاهش دهند.
معمولا میوههای بنفش رنگ میتوانند اثرات مضر آهن را کاهش دهند...
رنگدانهای که بیشتر از همه با آن آشنا هستید، کلروفیل است که باعث رنگ سبز در گیاهان میشود. اما گیاهانی که حاوی صدها رنگدانه دیگر هستند همگی فیتوشیمیاییها نامیده میشوند که این نوع رنگدانهها فعالیتهای آنتیاکسیدانی دارند. خوراکیهای خوشرنگ نه تنها سرشار از فیبرها و آنتوسیانینها، فلاوونوئیدهای مفید برای قلب هستند، بلکه میتوانند ریسک بیماری قلبی را هم کاهش دهند.
معمولا میوههای بنفش رنگ میتوانند اثرات مضر آهن را کاهش دهند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.