متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.
  • موارد قبل از ارسال عکس:

1- با توجه به چندین تذکر از کارگروه مصادیق مجرمانه (فیلترینگ) به عکس ها لطفا قبل ازارسال عکس دقت کنید که عکس ارسالی از نظر پوشش، مناسب باشد و برای سایت ایجاد مشکل ننماید. (بازبودن بالا تنه، پایین تنه، سرشانه ها)

2- در صورت مشاهده عکس های مورد دار بلافاصله گزارش را زده تا تیم یک رمان بررسی لازم را انجام دهند.

3- در صورت مشاهده عکس های مورد دار زیاد از یک کاربر، کاربر فوق مسدود و تمام پست های این شخص پاک خواهد شد.

4-دقت فرمایید که تعداد عکس های ارسالی در هر پست باید بین 3 تا 5 عکس باشد و تعداد ارسالی در هر تاپیک کمتر از 4 پست نباشد.

5-از ارسال هر گونه تاپیک تکراری و اسپم خودداری بفرمایید.

آموزشی ۵ نکته برای نورپردازی جذاب در عکاسی طبیعت

• نویسنده موضوع ¦[☆ Atrin ☆]¦›
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 239
  • کاربران تگ شده هیچ

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع

در این آموزش عکاسی طبیعت، قصد دارم به شما نشان دهم که چطور از نور برای ایجاد عکس های طبیعت شاهکار استفاده کنید. و می توانم تضمین کنم که این روش ها کاملا موثر خواهند بود. چرا؟ چون اینها ترفندهایی هستند که خودم استفاده می کنم. همیشه. در واقع، این نکات نورپردازی در عکاسی طبیعت می توانند سلاح مخفی شما در عکاسی باشند. آنها به شما عکس های اصیل و خلاقانه می دهند، هیچ شکی در این مورد نیست. شما فقط باید مشتاق امتحان کردن آنها باشید!

lighting-tips-in-nature-photography-tutorial-01.jpg

۱...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
۲
برای به دست آوردن تصاویر پراحساس، در آب و هوای شدید و نامساعد عکس بگیرید
اگرچه نور طلایی برای عکاسی طبیعت عالی است، اما این تنها نوع نورپردازی مناسب نیست.

در واقع، یکی از انواع نورپردازی مورد علاقه من درست برعکس نور طلایی است:

نورپردازی تاریک، و ابری. یا نورپردازی در آب و هوای بد.

lighting-tips-in-nature-photography-tutorial-04.jpg

در نگاه اول، این نوع نورپردازی سوال برانگیز به نظر می رسد. از این گذشته، در آب و هوای بد نور کم می شود، و اغلب داشتن نور کافی برای نوردهی های خوب سخت است.

اما یک نکته وجود دارد:

آب و هوای بد یک حس و حال خاص ایجاد می کند. یک جو ایجاد می کند. و می تواند به عکاسی طبیعت شما چیزی بدهد...

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
۴
برای به دست آوردن سیلوئت های خیره کننده، سوژه های از پشت روشن شده پیدا کنید
نورپردازی از پشت چندان در عکاسی طبیعت رایج نیست.

اما باید باشد.

می دانید، نورپردازی از پشت می تواند درام زیادی به عکس های شما ببخشد. این اغلب به قیمت از دست رفتن شدت رنگ تمام می شود، چون هرچه نورپردازی از پشت سنگین تر باشد، سوژه اصلی شما کمتر نوردهی می شود.

این می تواند مشکل ساز باشد، مگر این که بخواهید آن را بپذیرید. با افزایش نوردهی، می توانید پس زمینه را بیش از حد روشن کنید اما یک پیش زمینه زیبا ثبت کنید.

یا حتی از آن هم دراماتیک تر، می توانید اجازه دهید تا سوژه اصلی یک سیلوئت (ضد نور یا سایه نما) شود...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا