- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
ارزش غذایی مواد خوراکی را میزان خواص مفید آن مشخص میکند. با اینکه تعداد خوراکیهای مفید کم نیست اما در میان آنها گوشت، به تعبیر طب سنتی، نسبت به سایر مواد، ارزش غذایی بیشتری دارد.
در طب سنتی هر نوع گوشتی، گرم و تر شمرده میشود، اما میزان گرمی و تری آنها با یکدیگر متفاوت است؛ برای مثال، گوشت حیواناتی مثل گوسفند، بز، کبک، بلدرچین، شتر، شترمرغ و میگو از جمله گوشتهایی هستند که میزان گرمی و تری بالاتری دارند.
ویژگی عمومی انواع گوشتها
در بیماریهای مختلف به بیمار توصیه میشود گوشت نخورد. به این دلیل که هضم گوشت برای دستگاه هاضمه (دستگاه گوارش) دشوار است . از طرفی گفته شده که مزاج گوشت گرم است، بنابراین افراد گرممزاج باید کمتر گوشت مصرف کنند.
گوشت حیواناتی که برای مصرف انسان ذبح...
در طب سنتی هر نوع گوشتی، گرم و تر شمرده میشود، اما میزان گرمی و تری آنها با یکدیگر متفاوت است؛ برای مثال، گوشت حیواناتی مثل گوسفند، بز، کبک، بلدرچین، شتر، شترمرغ و میگو از جمله گوشتهایی هستند که میزان گرمی و تری بالاتری دارند.
ویژگی عمومی انواع گوشتها
در بیماریهای مختلف به بیمار توصیه میشود گوشت نخورد. به این دلیل که هضم گوشت برای دستگاه هاضمه (دستگاه گوارش) دشوار است . از طرفی گفته شده که مزاج گوشت گرم است، بنابراین افراد گرممزاج باید کمتر گوشت مصرف کنند.
گوشت حیواناتی که برای مصرف انسان ذبح...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.