غذای مدرن خورش پیچاق قیمه

  • نویسنده موضوع farzaned
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 106
  • کاربران تگ شده هیچ

farzaned

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
13/8/20
ارسالی‌ها
6
پسندها
9
امتیازها
3
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
pichagh-gheyme.jpg

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۴ عدد متوسط
خلال بادام ½ پیمانه
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
آبغوره یا آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
کاری و پودر هل به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت پیچاق قیمه
مرحله اول
برای تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی ابتدا خلال بادام را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یک کاسه حاوی آب می خیسانیم تا نرم شود، سپس آنرا آبکشی می کنیم و روی دستمال حوله ای پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.

مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را اضافه می کنیم. پس از اینکه کره آب شد، خلال بادام را به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] .ARMIN

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
32
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
68
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
63
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
75
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
73
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
82
عقب
بالا