غذای محلی دال عدس پلو

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 99
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1646894315613.png


مواد لازم برای ۴ نفر
دال عدس۱٫۵ پیمانه
برنج۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
جعفری، ریحان و شنبلیله۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] "KÁlON

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه دال عدس پلو ابتدا دال عدس را درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم حداقل ۴ ساعت خیس بخورد. پس از گذشت این زمان دال عدس را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش به طور کامل خارج شود.

مرحله دوم​

در این مرحله برنج را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم یک ساعت خیس بخورد. پس از اینکه برنج خیس خورد، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سریعتر به نقطه جوش برسد.


مرحله سوم​

حالا برنج را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش باقی بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. در همین حین ۲ تا از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] "KÁlON

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
285
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
163
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
87
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
109
عقب
بالا