متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ شعور_چیز_خوبی_است

1. ستین؛

متفرقه !¡بیشعــور نباشــیم¡!

...علف‌های خودت باشه و به علف‌های ما کاری نداشته باش ما خودمون خوب بلدیم باهاشون چیکار کنیم حبیبی>> #بیشعور_نباشیم #ببعی_نباشیم #شعور_چیز_خوبی_است *پ.ن: داشتم فکر می‌کردم حالا که ببعی‌های زیادی از تاپیک بیشعور نباشیم لیسانسشونو گرفتن، بهتره که این تاپیک هم بسته بشه و بای پ.ن۲: در رابطه...
  2. ستین؛

میشه قبل از اینکه به خونه دوستتون زنگ بزنید، باهاش هماهنگ کنید؟ بابا اصلاً شاید ما با شما رفته باشیم بیرونی، کافه‌ای، پارکی، چیزی آخه آدمم این‌قدر ببعی؟ #بیشعور_نباشیم #ببعی_نباشیم #شعور_چیز_خوبی_است
  3. ستین؛

...زشته فقط یه جمله می‌گم: من هم چشم دوست دارم، هم مغز، هم زبون و هم پر و پاچه، تازه عاشق لباساییم که با پشماتون تولید می‌شه:))))) #بیشعور_نباشیم #ببعی_نباشیم #شعور_چیز_خوبی_است پ.ن۱: شما چی؟ کله پاچه دوست دارین؟ پ.ن۲: بیاین و بهم از ببعی‌های اطرافتون بگین، خیلی وقته بیشعوری پیشنهادی...
  4. ستین؛

...خود دانی، بازم اون سم مبارکتو بکش رو صفحه‌ی گوشی به قول حبیبِ لیسانسه‌ها کی ضرر می‌کنه؟ من یا تو؟ #بیشعور_نباشیم #ببعی_نباشیم #شعور_چیز_خوبی_است پ.ن:گفتم بعد چند ماه یه کم با ببعی‌هامون اختلاط داشته باشیم:))) پ.ن۲:از این موضوع دیروز دوبار و از دو نفر به فاصله‌ی چهار ساعت زخم خوردم و...
عقب
بالا