یه هادس اینطوریه که
"احساس میکنم افسرده شدم و دارم سلامت روانمو از دست میدم. هر روز که بیدار میشم میلم به مرگ خودشو شدیدتر نشون میده. عصبیم و نمیتونم مردم رو تحمل کنم. مشکلاتم واقعا دارن بهم فشار میارن و تقریبا روزی ۴۰ ساعت گریه میکنم. چی؟ با یکی درموردش صحبت کنم؟ عمراً. خودم از پسش برمیام."
#Hades
هرتایپ راجعبه چی اورتینک میکنه؟
° هادس← معنا، مفهوم و الهامات برای هادس خیلی مهمن، اون سعی میکنه اتفاقات اطرافش رو پردازش کنه و مفهمومشون رو متوجه بشه. این کار لذت بخشه ولی اگه به صورت مداوم انجام بشه، باعث میشه که حس ناامیدی و پوچی رو تجربه کنه.
#Hades
...کرد؛ هادس معمولا تمام توجهش به حرفایی که گفته میشه هست و اونا رو با دقت تجزیه و تحلیل میکنه تا بتونه مشاورههای خوبی بده. اطلاعاتی از شما رو یادش میمونه و بهشون توجه میکنه که ممکنه خودتون هم متوجهش نشده باشین.
و در آخر اگه هادس بهتون اهمیت بده، حتما پلی لیستش رو باهاتون شیر میکنه.
› #Hades
›...
...آرکیتایپ هادس؛ پارت چهارم
• مشاور خوبی باش.
هادس به دور از احساسات تصمیم میگیره و کاری رو انجام میده که کمترین خسارت رو بزنه. درواقع اون کسیه که میتونه بهترین توصیه هارو بکنه و بدون تاثیر گرفتن از اتفاقاتی که اطرافش می افته قضاوت کنه و بهترین و کم ریسک ترین تصمیم رو بگیره.
› #Hades
› #fact
هادس وقتی حوصلش سر میره؛
- خواب همیشه انتخاب اوله
- یه کتاب/پروندهی جنایی میخونه
- پلیلیست جدید درست میکنه
- یه چیزی رو پیدا میکنه که ته و توشو دربیاره
- با دوستش درمورد فلسفههای ذهنیش حرف میزنه
- میره تو غارش که انرژیشو ریکاوری کنه
› #Hades
› #fact
هادس چه زمانی نميتونه خودشو كنترل كنه؟
• زمانی که آدمهای نزدیکش بیاحساس خطابش میکنن
• زمانی که به حریم شخصیش ت*جاوز میکنن
• زمانی که بهش میگن چرا با آدما معاشرت نمیکنی و انقدر خودتو میگیری
› #Hades
› #fact
پررنگترین ویژگی هرتایپ توی نگاه اول؛
• هادس↜آروم و درونگرا بودن.
هادس معمولاً توی برخورد اول خیلی خودش رو نشون نمیده و فقط در طول زمانی و به شرطی که هادس اعتماد کافی رو نسبت به فرد داشته باشه، میشه متوجهی افکار عمیق و جزءنگریهاش شد.
› #Hades
› #fact
اگه هر آرکیتایپ یه ساین زودیاک بود چی میشد؟
هادس: قطعا اسکورپیو. هادس درونگرا و منطقیه. اجازه نمیده احساساتش بهش غالب شه اما بیشتر از هرکسی به افراد زندگیش وفاداره. هادس از نظر بقیه قدرتمنده. دقیقا همون چیزی که از اسکورپیو ها انتظار میره، “الهه ناخوداگاه” .
› #Hades
› #fact
~معرفی هادس | Hades
خدای جهان زیرین
هادس خدای دنیای ارواح و مردگانه. درونگراست و معمولا سرد و بی احساس توصیف میشه اما به این معنی نیست که واقعا چیزی رو احساس نمیکنه. هادس فقط احساساتش رو بروز نمیده و ترجیح میده توی خودش بریزه. کنترل خوبی روی بخش ناخوداگاه وجودش داره و از اینکه با معنی و مفهوم...
~معرفی هادس | Hades
خدای جهان زیرین
هادس خدای دنیای ارواح و مردگانه. درونگراست و معمولا سرد و بی احساس توصیف میشه اما به این معنی نیست که واقعا چیزی رو احساس نمیکنه. هادس فقط احساساتش رو بروز نمیده و ترجیح میده توی خودش بریزه. کنترل خوبی روی بخش ناخوداگاه وجودش داره و از اینکه با معنی و مفهوم...