آرس: میدونی چیه؟ من از دنبال کردن رویاهام خسته شدم.
آرس: میخوام یکاری کنم اونا منو دنبال کنن.
آتنا: چجو-
*آرس میکوبه تو سر آفرودیت و بعد فرار میکنه*
#Ares #Athena #Aphrodite
#Tweet
هرتایپ راجعبه چی اورتینک میکنه؟
آرس ← آرس دوستان و اطرافیانش رو بخش مهمی از زندگی خودش میدونه و برای راحتیشون تلاش میکنه و در عوض، انتظار اهمیت متقابل رو هم داره و گاهی اوقات این توقعات میتونن منجر به حس نادیدهگرفته شدن از طرف اطرافیانش بشه و روابطش رو به سمت سردی ببره.
#Ares
#fact
...میکنه؟
آرس شخص ابرازگریه، احساساتش رو راحت و صریح بروز میده و از انجام این کار لذت میبره. حواسش به همه دوستانش هست و تا حد توانش حمایتشون میکنه. اون کسیه که صد در صد خودش رو در روابطش میذاره برای همین اگه انتخاب دوم بشه یا محبتش بی پاسخ بمونه تو ذوق میخوره و احساس بدی بهش دست میده.
#Ares
#fact
...که باید به خاطر داشتن آرس شکرگزار باشیم:
- به شدت ابرازگر و احساساتیه و به هرشکلی علاقهاش رو بهت ابراز میکنه
- غذای موردعلاقت رو یادش میمونه و سعی میکنه طرز پختش رو یاد بگیره
- هرکاری بخوای بکنی نفر اولیه که برای کمک بهت داوطلب میشه حالا میخواد درس خوندن باشه یا سرقت از بانک
› #Ares
› #fact
اگه هر آرکیتایپ یه ساین زودیاک بود چی میشد؟
آرس: قطعا اریس. آرس جنگجو و پر انرژیه. هیچ چیزی نمیتونه جلوشو بگیره و خستگی ناپذیره. دقیقا همون چیزی که از اریس ها انتظار میره، “الهه جنگ” بودن.
› #Ares
› #fact
~معرفی آرس | Ares
خدای جنگ
آرس سرسخته. اراده قوی داره و به راحتی از چیزی که میخواد دست نمیکشه. با بروز دادن احساساتش مشکلی نداره و هرچیزی که احساس کنه رو همون لحظه بروز میده واسه همین یا خشن به نظر میرسه یا احساساتی. انرژی زیادی داره، از فعالیتای فیزیکی خوشش میاد و دوست نداره نظاره گر باشه...
~معرفی آرس | Ares
خدای جنگ
آرس سرسخته. اراده قوی داره و به راحتی از چیزی که میخواد دست نمیکشه. با بروز دادن احساساتش مشکلی نداره و هرچیزی که احساس کنه رو همون لحظه بروز میده واسه همین یا خشن به نظر میرسه یا احساساتی. انرژی زیادی داره، از فعالیتای فیزیکی خوشش میاد و دوست نداره نظاره گر باشه...