آرس: میدونی چیه؟ من از دنبال کردن رویاهام خسته شدم.
آرس: میخوام یکاری کنم اونا منو دنبال کنن.
آتنا: چجو-
*آرس میکوبه تو سر آفرودیت و بعد فرار میکنه*
#Ares #Athena #Aphrodite
#Tweet
...تایید کسی که مورد احترامشه رو به دست بیاره، اگه کارش دیده نشه یا برنامه هاش اونجوری که تو ذهنش بود پیش نره خیلی تو ذوقش میخوره و بهم میریزه.
مخصوصا وقتی که تک تک قدم های برنامه رو توی ذهنش مرور کرده و برای تموم کردنش ذوق داشته و دقیقه ۹۰ اتفاقی بیوفته که مجبور شه کل برنامه رو عوض کنه...
آتنا چه زمانی نميتونه خودشو كنترل كنه؟
• وقتی بهش میگن زیادی داری سخت میگیری (کمالگراییش رو زیر سوال میبرن)
• وقتی آدما راجعبه اهداف سطحیشون با جدیت حرف میزنن
• وقتی مسئولیت کاری رو به یهنفر میسپره و اون انجامش نمیده
› #Athena
› #fact
...بهترین خودش رو ارائه میده و سعی میکنه اوضاع رو کامل تحت کنترل داشته باشه.
تصور اینکه یک اشتباه کوچیک منجر به شکست و از دست دادن کنترلش روی شرایط بشه خیلی براش ترسناک و غیر قابل قبوله برای همین همیشه سعی میکنه خودش کنترل اوضاع رو در دست باشه تا بتونه روی همه چیز نظارت داشته باشه.
› #Athena
›...
...- گاهی برنامههاش رو بهت ترجیح میده
- انعطاف و سازگاری پایین
- نمیتونه احساس همدردی کنه
- زیادی منطقی
- یکم خودمحور
- جدیه و حس شوخطبعی نداره
- سختگیری نسبت به خودش و پارتنرش
- مغروره و هیچوقت قدم اولو توی آشتی کردن برنمیداره
- ناخواسته القا کردن حس احمق بودن به طرف مقابل
› #Athena
› #fact
اگه هر آرکیتایپ یه ساین زودیاک بود چی میشد؟
آتنا: قطعا جمنای. آتنا با استعداد و تلاشگره. همیشه بهترین تصمیم رو میگیره و منطقیه و روابط اجتماعی فوق العاده ای داره. دقیقا همون چیزی که از جمنای ها انتظار میره، “الهه عقل و مهارت” بودن.
› #Athena
› #fact
~معرفی آتنا | Athena
خدابانوی خرد، مهارت و استراتژی
آتنا عاقل و منطقی و تحصیل کردهست و همیشه از یادگرفتن مهارتهای جدید استقبال میکنه. مدیریت خوبی توی مسائل داره و به خوبی میتونه همه چیز رو کنترل کنه. محافظه کاره و ترجیح میده زیاد ریسک نکنه و همزمان رقابت طلبه و دوست داره از بقیه بهتر باشه...
~معرفی آتنا | Athena
خدابانوی خرد، مهارت و استراتژی
آتنا عاقل و منطقی و تحصیل کردهست و همیشه از یادگرفتن مهارتهای جدید استقبال میکنه. مدیریت خوبی توی مسائل داره و به خوبی میتونه همه چیز رو کنترل کنه. محافظه کاره و ترجیح میده زیاد ریسک نکنه و همزمان رقابت طلبه و دوست داره از بقیه بهتر باشه...