...کرد.
۲۰- #بیماری_های_غذا_زاد یا بیماری های ناشی از غذا چگونه ایجاد می شوند؟
پاسخ: #بیماری هایی هستند که به عللی از جمله پایین بودن سطح #بهداشت_فردی یا بهداشت محیط، عدم دسترسی به آب سالم در بعضی از مناطق یا استفاده از #آب نامناسب در تهیه غذا، فراوری نامناسب غذا، گسترش استفاده از غذاهای...
۵- اصول و موازین بهداشتی مواد غذایی را بیان کنید؟
پاسخ: ۱ -رعایت #بهداشت_فردی افراد مؤثر در فرایند تولید غذا۲ -رعایت بهداشت مواد غذایی از تهیه تا مصرف۳-رعایت #بهداشت_محیط.
۶- برای افراد #شاغل در مکانهای تهیه، تولید و توزیع غذا چه مواردی از اهمیت بسزایی برخوردار است ؟
پاسخ: داشتن #کارت_بهداشت و...