کاربرد هشتگ آقای_برقعی

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین می‌نویسم که شب تار سحر می‌گردد... یک نفر مانده ازین قوم که برمی‌گردد... #آقای_برقعی دوستتون دارم... و حال دلتون خوب... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: هم‌چنان پست داریم...
  2. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین می‌نویسم که "شب تار سحر می‌گردد" یک نفر مانده ازین قوم که برمی‌گردد #آقای_برقعی پست عیدی:x3: دوستتون دارم و حال دلتون خوب... _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: باید چند خطی بهش اضافه بشه:face-holding-back-tears:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین هر چه در عالم بالاست تصرف کرده شب معراج به من سیب تعارف کرده #آقای_برقعی پست عیدی:x3: ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین مرد مولاست که تا لحظه ی آخر مانده دشمن از کشتن او خسته شده درمانده #آقای_برقعی #یاعلی میگم اگر صلاح می‌دونید تو این سال نو برام نظر بنویسید... واقعا سر ذوق میام وقتی نظرهای قشنگتون رو می‌بینم، چرا انقدر خساست به خرج می‌دید خب؟ هوم؟ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید...
عقب
بالا