«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

کاربرد هشتگ گرامر

1. Taban_Art

دفتر کار معلم آموزش اختصاصی زبان کره‌ای | معلم برتر یک رمان Taban_Art

حرف اضافه ی 에서 این حرف اضافه به معنی "در" هست دقیقا مثل فارسی که میگیم "در" خانه کتاب خواندم این حرف اضافه بعد از اسم مکان میاد و بهش میچسبه مثال: 집에서 책을 읽었어요. در خانه کتاب خواندم. 학교에서 공부해요. در مدرسه مطالعه میکنم. #گرامر
  2. Taban_Art

گرامر این قسمت حرف اضافه ی 에서 رو اموزش داده که تدریسش کردم این بخش شامل سه تا مثاله: 1⃣ 어디에서 친구를 만났어요? 커피숖에서 만났어요. (در)کجا دوستت را ملاقات کردی؟ در کافی شاپ ملاقات کردم. 2⃣ 로라 씨는 공원에서 운동해요. خانم لورا در پارک ورزش میکند. 3⃣ 체인 씨는 도서관에서 공부했어요. اقای چِین در کتابخانه مطالعه کرد. #کتاب #گرامر...
  3. Taban_Art

#گرامر #صرف_فعل_حال_ساده امروز میخوایم صرف فعل پایه ، یعنی حال ساده رو یاد بگیریم . اولین قدم برای صرف فعل ، حذف 다 از آخر فعل . دومین قدم اینه که ببینیم بعد از حذف 다 ، اخرین حرفی که وجود داره چیه ؟ ۴ حالت اول و یاد گرفتین و امروز میریم برای آموزش حالت بعدی اگر بعد از حذف 다 ، آخرین حرف...
  4. Taban_Art

✏️تفاوت گرامر های 아서/어서 و (으)니까 هر دو گرامر های بیان دلیل هستند ، با این تفاوت که گرامر 아서/어서 فقط به بُن حال و آینده میچسبد ولی به بُن گذشته نمی‌چسبد. جمله باید به صورت خبری باشد و با جملات پیشنهادی،دستوری و...استفاده نمیشود. مثال 오늘 갑자기 비가 와서 밖에 못 갔어요✔️ چون امروز یهویی بارون اومد نتونستم برم...
عقب
بالا