نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ آقای_صباغ_نو_امید

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین قبول کن که مخاطب‌پسند خواهد شد به هر زبان بنویسند داستان مرا #آقای_صباغ_نو_امید اینجا هم میگم، بالای #دودواسکاچی هم گفتم، این قصه خداروشکر پیش خودم تموم شده، برای همین تا جا بیفته ماجرا، می‌تونم بیشتر پست بذارم و کندی پست‌گذاری #دودواسکاچی رو جبران کنم...:x3: دوستتون دارم... و...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین چقدر ساده به هم ریختی روان مرا بریده غصّه ی دل کندنت امان مرا #آقای_صباغ_نو_امید _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین همه با یک زبانِ مشترک از درد می نالیم ولی فرسنگ ها دوریم از لحن و زبانِ هم #آقای_صباغ_نو_امید اگر نظرهای قشنگتون رو برام بنویسید، ممنونتون میشم...:green-heart: حال دلتون خوب __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین نعنای تند/ مزّه‌ی اُربیت/ سوءظن! دیوانگیّ مزمن مردی به نام من... #آقای_صباغ_نو_امید وَ اینکه... دوستتون دارم... حال دلتون خوب... https://forum.1roman.ir/threads/266668/ _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین من خدای غزل ناب نگاهت شده‌ام از رگ گردن تــو من به تو نزدیک‌ترم #آقای_صباغ_نو_امید سلام دوباره به روی ماهتون... این قصه خدا بخواد، هم طولانی‌تر از قصه‌‌های دیگه‌م میشه... هم نوشتنش برای خودم بیشتر از قصه‌های دیگه طول کشیده، چون باید گره‌ها و... باهم بخونه و روابط درستی بینشون...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل هر شب هوس عشق خودت زد به سرم چنــد ساعت شده از زندگی‌ام بی‌خبرم #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ممنونم بابت نظرهایی که برای «عشق دو پهلو» تو پروفایلم نوشتید یا از راه دیگه‌ای به دستم رسوندید...:face-holding-back-tears:خیلی برام باارزش بود و دوستتون...
  7. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین وقتی غرور مرد غزل توی دست توست با این سلاح نظم جهان را به هم بریز #آقای_صباغ_نو_امید الهی الآن هم لبخند داشته باشید این قصه فایل میشه خدا بخواد و تصمیمی برای چاپش ندارم:x3: https://forum.1roman.ir/threads/266668/#post-1683513 ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  8. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین هی پک بزن به سردی لب‌های خسته‌ام از آتش دلت ســر خاکسترم بریز #آقای_صباغ_نو_امید ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین گذشتی از من و شب‌های خالی از غزلم گرفته حسرت دستان تو جهان مرا #آقای_صباغ_نو_امید _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: لینک آهنگ رو می‌ذارم پروفایلم:kissym:
  10. میم پناه

...چقدر ساده به‌هم ریختی روان مرا...بریده غصّه‌ی دل‌کندنت امان مرا قبول کن که مخاطب پسند خواهد شد به هر زبان بنویسند داستان مرا #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون از قصه‌ی جدید:big-hug: اگر همراهمون بشید خوشحالمون می‌کنید... من و قصه و شخصیت‌ها رو:green-heart: حال دلتون خوب...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین قبول کن که مخاطب پسند خواهد شد به هر زبان بنویسند داستان مرا #آقای_صباغ_نو_امید حال دلتون خوب ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین یک شهر دربه‌در شده است از حضورِ تو یوسف هم اینقَدَر، به خدا مشتری نداشت #آقای_صباغ_نو_امید می‌دونیا دوستتون دارم؟ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین جادوی چشم‌های تو را دختری نداشت جادوی چشم‌های تو را دیگری نداشت #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ قصه‌ها رو دوست دارید؟ من از خوندن نظرهای قشنگتون کیف می‌کنم‌ها... نمیشه تو پیام نوشتن برام خساست به خرج ندید؟ حال دلتون خوب... ____________________ جهت...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین نظام آفرینش ناگهان برعکس شد، دیدم زدی با شیشه‌ی قلبت شکستی این دلِ سنگم! #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که... به رسم گذشته و یادآوری شما مهربونا، یه برش کوتاه از شروع قصه‌ی بعد رو می‌ذارم بالای این پست: «- تو چشم‌هام نگاه کن و بگو دیگه دوستم نداری. به مشکی‌هایش نگاه...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین نیوتن گفت آری، هر عمل، عکس‌العمل دارد تو هم "قانونِ دوّم شخص عاشق" را رعایت کن #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون... و حال دلتون خوب... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
عقب
بالا