نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ آقای_صباغ_نو_امید

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین چقدر ساده به هم ریختی روان مرا بریده غصّه ی دل کندنت امان مرا #آقای_صباغ_نو_امید ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: پ‌.ن: رسول‌جان فرفری که از #دخترها_همیشه_مقصرند ! معرف حضورتونه، نهال رو هم که...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین نعنای تند/ مزّه ی اُربیت / سوء ظن! دیوانگیّ مزمن مردی به نام من... #آقای_صباغ_نو_امید ادامه‌ی پست‌ها رو تا چند ساعت دیگه می‌ذارم دوستتون دارم... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین شب است و در سکوت خانه فکر تازه ای دارم: بریزم هرچه دارم پیش روی دست و دل بازت! #آقای_صباغ_نو_امید ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین همه با یک زبانِ مشترک از درد می نالیم ولی فرسنگ ها دوریم از لحن و زبانِ هم #آقای_صباغ_نو_امید می‌دونید دوستتون دارم؟ _______________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین نشستیم و قسم خوردیم رو در رو به جانِ هم! اگــرچــه زهــر می ریزیــم تــــوی استکانِ هم! #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ برای این‌که قصه به مسابقه برسه باید تا حدود نوزده پست بذارم. هر وقت دوست داشتید بخونید... حال دلتون خوب... _________________________...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین آزادی از تو، انحصار واقعی از من بازیّ شیرینی ست، استعمار خوبی نیست #آقای_صباغ_نو_امید دوستتون دارم... _______________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین گفتند: نگذر از غرورت، کار خوبی نیست باید خودت فهمیده باشی یار خوبی نیست #آقای_صباغ_نو_امید اگر قصه رو دوست دارید، به بقیه هم معرفیش کنید، ممنونتون میشم:x3: _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین جنگ جنگ است، جنگ شوخی نیست، جنگ باید همیشه کشته دهد و تو از بین کشته های خودت، صاحب اختیار یک نفری #آقای_صباغ_نو_امید دوستتون دارم... ولی شماها من رو دوست ندارید انگار:quaeso: __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین عاقبت با زغال دست شما، سر قلیان من به حال آمد که تو آتش بیار معرکه نه، بلکه آتش بیار یک نفری #آقای_صباغ_نو_امید حالتون چطوره؟ __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین لحظه‌ای مثل من تصور کن، پای قول و قرار یک نفری ترس شیرین و مبهمی دارد اینکه در انحصار یک نفری #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که...:intlove: حالتون چطوره؟ عیدتون مبارک... ولنتاینتون مبارک ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین قبول کن که مخاطب‌پسند خواهد شد به هر زبان بنویسند داستان مرا #آقای_صباغ_نو_امید اینجا هم میگم، بالای #دودواسکاچی هم گفتم، این قصه خداروشکر پیش خودم تموم شده، برای همین تا جا بیفته ماجرا، می‌تونم بیشتر پست بذارم و کندی پست‌گذاری #دودواسکاچی رو جبران کنم...:x3: دوستتون دارم... و...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین چقدر ساده به هم ریختی روان مرا بریده غصّه ی دل کندنت امان مرا #آقای_صباغ_نو_امید _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین همه با یک زبانِ مشترک از درد می نالیم ولی فرسنگ ها دوریم از لحن و زبانِ هم #آقای_صباغ_نو_امید اگر نظرهای قشنگتون رو برام بنویسید، ممنونتون میشم...:green-heart: حال دلتون خوب __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین نعنای تند/ مزّه‌ی اُربیت/ سوءظن! دیوانگیّ مزمن مردی به نام من... #آقای_صباغ_نو_امید وَ اینکه... دوستتون دارم... حال دلتون خوب... https://forum.1roman.ir/threads/266668/ _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  15. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین من خدای غزل ناب نگاهت شده‌ام از رگ گردن تــو من به تو نزدیک‌ترم #آقای_صباغ_نو_امید سلام دوباره به روی ماهتون... این قصه خدا بخواد، هم طولانی‌تر از قصه‌‌های دیگه‌م میشه... هم نوشتنش برای خودم بیشتر از قصه‌های دیگه طول کشیده، چون باید گره‌ها و... باهم بخونه و روابط درستی بینشون...
عقب
بالا