فال شب یلدا

کاربرد هشتگ آقای_صباغ_نو_امید

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین گذشتی از من و شب‌های خالی از غزلم گرفته حسرت دستان تو جهان مرا #آقای_صباغ_نو_امید _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: لینک آهنگ رو می‌ذارم پروفایلم:kissym:
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

...چقدر ساده به‌هم ریختی روان مرا...بریده غصّه‌ی دل‌کندنت امان مرا قبول کن که مخاطب پسند خواهد شد به هر زبان بنویسند داستان مرا #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون از قصه‌ی جدید:big-hug: اگر همراهمون بشید خوشحالمون می‌کنید... من و قصه و شخصیت‌ها رو:green-heart: حال دلتون خوب...
  3. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین قبول کن که مخاطب پسند خواهد شد به هر زبان بنویسند داستان مرا #آقای_صباغ_نو_امید حال دلتون خوب ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین یک شهر دربه‌در شده است از حضورِ تو یوسف هم اینقَدَر، به خدا مشتری نداشت #آقای_صباغ_نو_امید می‌دونیا دوستتون دارم؟ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین جادوی چشم‌های تو را دختری نداشت جادوی چشم‌های تو را دیگری نداشت #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ قصه‌ها رو دوست دارید؟ من از خوندن نظرهای قشنگتون کیف می‌کنم‌ها... نمیشه تو پیام نوشتن برام خساست به خرج ندید؟ حال دلتون خوب... ____________________ جهت...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین نظام آفرینش ناگهان برعکس شد، دیدم زدی با شیشه‌ی قلبت شکستی این دلِ سنگم! #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که... به رسم گذشته و یادآوری شما مهربونا، یه برش کوتاه از شروع قصه‌ی بعد رو می‌ذارم بالای این پست: «- تو چشم‌هام نگاه کن و بگو دیگه دوستم نداری. به مشکی‌هایش نگاه...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین نیوتن گفت آری، هر عمل، عکس‌العمل دارد تو هم "قانونِ دوّم شخص عاشق" را رعایت کن #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون... و حال دلتون خوب... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین نمی‌گویم به این دیوانه‌بازی‌هام عادت کن فقط مثل گذشته با دل تنگم رفاقت کن #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟:face-holding-back-tears: ممنون نگاه‌های قشنگ و حضور گرمتونم... خیلی‌خیلی ممنون... می‌دونید؟ حال دلتون خوب... ___________________ جهت مشاهده متن کامل...
  9. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین تمام مسئله حل است، پس چرا دیگر به من، به سبزیِ چشمم، به عشق شک داری؟ #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: پست طولانی شد ولی وسط صحبت شاهد بودیم، با پست...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین شنیده‌ام که درختان کوچه می‌گویند که با بهار و خزان، حس مشترک داری #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که... می‌دونید دوستتون دارم؟:green-heart: میگم خداروشکر برای قصه‌ی "روی موج اورارتو" هم قرارداد بستیم:face-holding-back-tears::x3: ______________________ جهت مشاهده متن کامل...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین تو هم شبیه خودم، در دلت تَرَک داری و چون شبیه منی، ارزشِ محک داری! #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که...:face-holding-back-tears: حالتون چطوره؟ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین همان بهتر که از هذیان نوشتن دست بردارم به مرگِ شاعرِ چشمت قسم... بدجور دلتنگم #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب...:green-heart: __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: ادامه در پست آینده:kissym:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین فضای شعر هم بدجور بوی لج گرفته– نه؟ دقیقاً بیست و یک روز است گیج و خسته و منگم! #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون... دوستتون دارم... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین به مُردادی‌ترین گرما قسم، بدجور دلتنگم شبیه گچ شده از دوری‌ات، بانوی من، رنگم! #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ برای "روی موج اورارتو" قرارداد بستیم خداروشکر:face-holding-back-tears::green-heart: ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن...
عقب
بالا