کاربرد هشتگ آقای_صباغ_نو_امید

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین نمی‌گویم به این دیوانه‌بازی‌هام عادت کن فقط مثل گذشته با دل تنگم رفاقت کن #آقای_صباغ_نو_امید دوستتون دارم و ممنون می‌شم که برام نظرهای قشنگ‌قشنگ بنویسید... ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart::green-heart: وَ برای اون...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین تو نیم دیگر من نیستی؛ تمام منی تمام کن غم و اندوه سالیان مرا #آقای_صباغ_نو_امید گیفت کوچیک خودم بعدا رونمایی می‌شه:xt3: ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: وَ اگر دوست داشتید تو اینستا همراهم باشید، من اینجام...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین چقدر ساده به هم ریختی روان مرا بریده غصّه ی دل کندنت امان مرا #آقای_صباغ_نو_امید برام نظر بنویسید... اگر قصه رو دوست دارید به بقیه معرفیش کنید... دوستتون دارم... حال دلتون خوب... _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین قبول کن که مخاطب پسند خواهد شد به هر زبان بنویسند داستان مرا #آقای_صباغ_نو_امید ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین چقدر ساده به هم ریختی روان مرا بریده غصّه ی دل کندنت امان مرا #آقای_صباغ_نو_امید ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: پ‌.ن: رسول‌جان فرفری که از #دخترها_همیشه_مقصرند ! معرف حضورتونه، نهال رو هم که...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین نعنای تند/ مزّه ی اُربیت / سوء ظن! دیوانگیّ مزمن مردی به نام من... #آقای_صباغ_نو_امید ادامه‌ی پست‌ها رو تا چند ساعت دیگه می‌ذارم دوستتون دارم... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین شب است و در سکوت خانه فکر تازه ای دارم: بریزم هرچه دارم پیش روی دست و دل بازت! #آقای_صباغ_نو_امید ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین همه با یک زبانِ مشترک از درد می نالیم ولی فرسنگ ها دوریم از لحن و زبانِ هم #آقای_صباغ_نو_امید می‌دونید دوستتون دارم؟ _______________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین نشستیم و قسم خوردیم رو در رو به جانِ هم! اگــرچــه زهــر می ریزیــم تــــوی استکانِ هم! #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ برای این‌که قصه به مسابقه برسه باید تا حدود نوزده پست بذارم. هر وقت دوست داشتید بخونید... حال دلتون خوب... _________________________...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین آزادی از تو، انحصار واقعی از من بازیّ شیرینی ست، استعمار خوبی نیست #آقای_صباغ_نو_امید دوستتون دارم... _______________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین گفتند: نگذر از غرورت، کار خوبی نیست باید خودت فهمیده باشی یار خوبی نیست #آقای_صباغ_نو_امید اگر قصه رو دوست دارید، به بقیه هم معرفیش کنید، ممنونتون میشم:x3: _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین جنگ جنگ است، جنگ شوخی نیست، جنگ باید همیشه کشته دهد و تو از بین کشته های خودت، صاحب اختیار یک نفری #آقای_صباغ_نو_امید دوستتون دارم... ولی شماها من رو دوست ندارید انگار:quaeso: __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین عاقبت با زغال دست شما، سر قلیان من به حال آمد که تو آتش بیار معرکه نه، بلکه آتش بیار یک نفری #آقای_صباغ_نو_امید حالتون چطوره؟ __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین لحظه‌ای مثل من تصور کن، پای قول و قرار یک نفری ترس شیرین و مبهمی دارد اینکه در انحصار یک نفری #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که...:intlove: حالتون چطوره؟ عیدتون مبارک... ولنتاینتون مبارک ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین قبول کن که مخاطب‌پسند خواهد شد به هر زبان بنویسند داستان مرا #آقای_صباغ_نو_امید اینجا هم میگم، بالای #دودواسکاچی هم گفتم، این قصه خداروشکر پیش خودم تموم شده، برای همین تا جا بیفته ماجرا، می‌تونم بیشتر پست بذارم و کندی پست‌گذاری #دودواسکاچی رو جبران کنم...:x3: دوستتون دارم... و...
عقب
بالا