متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_صباغ_نو_امید

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین تمام مسئله حل است، پس چرا دیگر به من، به سبزیِ چشمم، به عشق شک داری؟ #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: پست طولانی شد ولی وسط صحبت شاهد بودیم، با پست...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین شنیده‌ام که درختان کوچه می‌گویند که با بهار و خزان، حس مشترک داری #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که... می‌دونید دوستتون دارم؟:green-heart: میگم خداروشکر برای قصه‌ی "روی موج اورارتو" هم قرارداد بستیم:face-holding-back-tears::x3: ______________________ جهت مشاهده متن کامل...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین تو هم شبیه خودم، در دلت تَرَک داری و چون شبیه منی، ارزشِ محک داری! #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که...:face-holding-back-tears: حالتون چطوره؟ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین همان بهتر که از هذیان نوشتن دست بردارم به مرگِ شاعرِ چشمت قسم... بدجور دلتنگم #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب...:green-heart: __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: ادامه در پست آینده:kissym:
  5. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین فضای شعر هم بدجور بوی لج گرفته– نه؟ دقیقاً بیست و یک روز است گیج و خسته و منگم! #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون... دوستتون دارم... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین به مُردادی‌ترین گرما قسم، بدجور دلتنگم شبیه گچ شده از دوری‌ات، بانوی من، رنگم! #آقای_صباغ_نو_امید سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ برای "روی موج اورارتو" قرارداد بستیم خداروشکر:face-holding-back-tears::green-heart: ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن...
عقب
بالا