متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_مشیری_فریدون

1. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین بیمار خنده‌های توام بیشتر بخند خورشید آرزوی منی گرم‌تر بتاب #آقای_مشیری_فریدون سلام به روی ماهتون... فکر کنم پست‌گذاری مثل "روی موج اورارتو" تا صفحه‌ی ۱۷ این‌طورا برسه خدا بخواد ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین «دوستم داری؟» را از من بسیار بپرس «دوستت دارم» را با من بسیار بگو #آقای_مشیری_فریدون سلام به روی ماهتون... دوستتون دارم _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین تا وا رهم ز وحشت شب‌هاي انتظار چون خنده ي تو مهر جهان‌تابم آرزوست #آقای_مشیری_فریدون سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین دور از نگاه گرم تو، بي‌تاب گشته‌ام بر من نگاه کن، که شب و تابم آرزوست #آقای_مشیری_فریدون سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ توضیحات زیادی رو بالای پست‌های "دودو اسکاچی" براتون نوشتم، اینجا تکرار نمی‌کنم. فقط این‌که تصمیمی برای چاپ این قصه ندارم، همون‌طور که گفتم خواستم یه...
  5. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین تو بدان این را تنها تو بدان تو بیا تو بمان با من، تنها تو بمان! #آقای_مشیری_فریدون سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: پست بعدی خدا بخواد می‌رسیم به یه پرونده‌ی جدید دوستتون...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین سيه چشمي به کار عشق استاد مرا درس محبت ياد می‌داد #آقای_مشیری_فریدون سلام به روی ماهتون این‌که پست‌گذاری کند شده، عمدی نیست، دارم چندتا کار رو هم‌زمان انجام می‌دم، بیشتر به اون خاطره و این‌که برای پرونده‌های بعدی باید یکم بیشتر تحقیق کنم روی یه سری مباحث خدا بخواد بعد از پایان...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین همه ذرات جان پیوسته با دوست همه اندیشه‌ام اندیشه اوست #آقای_مشیری_فریدون سلام به روی ماهتون... و حال دلتون خوب... پست ۲ از ۴ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین معناي زنده بودن من، با تو بودن است نزديک، دور سير، گرسنه رها، اسير دلتنگ، شاد آن لحظه‌ای که بی تو سر آيد مرا مباد #آقای_مشیری_فریدون سلام به روی ماهتون که:face-holding-back-tears: ممنون نظرات و همراهی شیرینتونم...:face-holding-back-tears: و بابت قطع شدن پست قبلی وسط مکالمه عذر...
عقب
بالا