1. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

...از تنم در بیاد و دلتنگی برای کاراکترهایی که خیلی دوستشون داشتم کم‌رنگ‌تر بشه. دوستتون دارم و در حال حاضر با ادامه‌ی #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم همراه‌تونم، اگر خواستید بهش سر بزنید و حال دلتون خوب... برای همدیگه دعاهای خوب کنیم... اسم کار جنایی بعدی هم اگر خدا کمک کنه و نوشته بشه پایان...
  2. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

...است و «بریز و بپاش»ها #آقای_زحمتکش_حسین اگر فقط ژانر جنایی دوست دارید و می‌خونید که هیچی؛ اما اگر ژانرهای دیگه رو هم دنبال می‌کنید، خوشحال می‌شم به قصه‌ی #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم سر بزنید... _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

رتبه دوم BNY رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

...نیم دیگرم را باد برد #آقای_عسکری دوستتون دارم... و حال دلتون خوب... این قصه رو هم تو BNY ثبت‌نام کردم... برای هر دوتا قصه #دودو_اسکاچی و #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم دعا کنید...:green-heart: _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین خوب‌ترین حادثه می‌دانمت خوب‌ترین حادثه می‌دانی‌ام؟ #آقای_بهمنی قصه‌ی #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم رو اگر دوست داشتید بخونید... من خودم قصه رو دوستش دارم:xt3:تعداد پست‌های قصه هم با این‌که تازه شروع شده زیاده، چون می‌خواستم تو مسابقه‌ی BNY شرکت کنم...
  5. میم پناه

...ما دو آرایشِ جنگیم، ولی پشت به هم هیچ رزمی، کمر هیبت ما را نشکست #آقای_آذر حال دلتون خوب و میگم که این قصه #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم خیلی عاشقانه‌س‌ها اگر ترکیب ژانر عاشقانه و درام رو دوست دارید، بخونیدش:intlove:، نهال #دوست_نداشتنت_مبارک هم مفصل حضور داره تو قصه نجلا و رسول هم یه حضور...
  6. میم پناه

...برقرار باشه و ممنونم که با صبوری همراه من و قصه‌اید...:green-heart::face-holding-back-tears::big-hug: اما قصه‌ی #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم رو خداروشکر پیش خودم تموم کردم. برای همین می‌تونم از اون زیاد پست بذارم و بهتون قول میدم مادام براتون جالب‌تر بشه... پس کندی‌م اینجا رو به اون قصه...
  7. میم پناه

...می‌گیرم... باور کنید...:face-holding-back-tears::x3: به رسم قدیم و یادآوری شما مهربونا یه بخش کوتاه از پارت اول #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم تقدیم نگاه قشنگتون :green-heart:: «- تو چشم‌هام نگاه کن و بگو دیگه دوستم نداری. به مشکی‌هایش نگاه کردم، نمی‌توانستم یا نمی‌خواستم حرف نگاهش را...
عقب
بالا