1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

...است و «بریز و بپاش»ها #آقای_زحمتکش_حسین اگر فقط ژانر جنایی دوست دارید و می‌خونید که هیچی؛ اما اگر ژانرهای دیگه رو هم دنبال می‌کنید، خوشحال می‌شم به قصه‌ی #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم سر بزنید... _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

...نیم دیگرم را باد برد #آقای_عسکری دوستتون دارم... و حال دلتون خوب... این قصه رو هم تو BNY ثبت‌نام کردم... برای هر دوتا قصه #دودو_اسکاچی و #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم دعا کنید...:green-heart: _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین خوب‌ترین حادثه می‌دانمت خوب‌ترین حادثه می‌دانی‌ام؟ #آقای_بهمنی قصه‌ی #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم رو اگر دوست داشتید بخونید... من خودم قصه رو دوستش دارم:xt3:تعداد پست‌های قصه هم با این‌که تازه شروع شده زیاده، چون می‌خواستم تو مسابقه‌ی BNY شرکت کنم...
  4. میم پناه

مسابقات مسابقات BNY × اسفندماه 1403 | انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین سلام به روی ماهتون و خداقوت دوباره... ممنون میشم برای ژانر #عاشقانه نگاهتون رو به #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم بدید. حال دلتون خوب... https://forum.1roman.ir/threads/266668/
  5. میم پناه

...ما دو آرایشِ جنگیم، ولی پشت به هم هیچ رزمی، کمر هیبت ما را نشکست #آقای_آذر حال دلتون خوب و میگم که این قصه #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم خیلی عاشقانه‌س‌ها اگر ترکیب ژانر عاشقانه و درام رو دوست دارید، بخونیدش:intlove:، نهال #دوست_نداشتنت_مبارک هم مفصل حضور داره تو قصه نجلا و رسول هم یه حضور...
  6. میم پناه

...برقرار باشه و ممنونم که با صبوری همراه من و قصه‌اید...:green-heart::face-holding-back-tears::big-hug: اما قصه‌ی #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم رو خداروشکر پیش خودم تموم کردم. برای همین می‌تونم از اون زیاد پست بذارم و بهتون قول میدم مادام براتون جالب‌تر بشه... پس کندی‌م اینجا رو به اون قصه...
  7. میم پناه

...می‌گیرم... باور کنید...:face-holding-back-tears::x3: به رسم قدیم و یادآوری شما مهربونا یه بخش کوتاه از پارت اول #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم تقدیم نگاه قشنگتون :green-heart:: «- تو چشم‌هام نگاه کن و بگو دیگه دوستم نداری. به مشکی‌هایش نگاه کردم، نمی‌توانستم یا نمی‌خواستم حرف نگاهش را...
  8. میم پناه

برگزیده رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

...شاید بعد از چیزی نزدیک به چهارده سال عشقم ته کشیده بود، شاید هم خشک شده بود؛ یا نه، انگار خود زندگی برایم ته کشیده بود، این روزها درست جایی زیر خط حیات نفس می‌کشیدم.» #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
عقب
بالا